Курсисти

„Какво е за мен МОНТФИЗ?
Бягство. Когато вляза в залата, сякаш правя разрез в ежедневието с шарена ножица. Влизам и оставям маската и палтото си отвън. Забравям грижите, проблемите и всичко. Оставам по кожа, която попива нежния допир на изкуството и от Магдалена Петрова ставам част от театъра, групата, музиката, светлината, сцената и текста.
Това ми дава МОНТФИЗ- шанс да се вмъкна в едно странично пространство.
В същото време театърът отразява именно реалността, но сложена на сцена, тя вече е различна.” – Магдалена Петрова, курсист в група по актьорско майсторство за младежи с худ. ръководители Росица Гевренова и Михаил Милчев.

 

 

"МОНТФИЗ е моята първа сбъдната голяма мечта. Радвам се, че попаднах в тази школа и открих моето второ прекрасно семейство, което много обичам." - Симона Здравкова, курсист в група по актьорско майсторство за младежи с худ. ръководител Слав Бойчев.

 

 

 

  

 

 

„МОНТФИЗ е мястото, на което чакам да отида всяка неделя и цяла седмица чакам, за да съм в мои води.” – Криси Увалиева, курсист във Вокални школи МОНТФИЗ с худ. ръководител Мариана Спиридонова.

 

 

 

 

 

“МОНТФИЗ - силата, която ме накара да вярвам в себе си, хората, които ме карат да се усмихвам, учителите, които правят деня ми смислен....МОНТФИЗ е не просто школа, МОНТФИЗ е семейство !” - Мария Гюзелева, курсист в младежка група по актьорско майсторство с худ. ръководители Маргарита Хлебарова и Слав Бойчев.