Слав Бойчев за МОНТФИЗ Арт Фест 2014 в "Още нещо" по News7 (видео)

От 27 юли до 3 август Созопол отново става училище за актьори!

И тази година Созопол събира едни от най-изтъкнатите преподаватели по актьорско майсторство, сценична реч, творческо писане, ритмика, танци и др. у нас и в чужбина за поредния МОНТФИЗ Арт Фест. Сред гостите личат имената на Крис Донъли от Великобритания, Алексис Флойд от САЩ, проф. Маргарита Младенова, проф. Здравко Митков, проф. д-р Атанас Атанасов, Койна Русева, Леонид Йовчев, Асен Аврамов, писателя Георги Господинов. Всеки от тях ще води шестдневен уъркшоп в рамките на Фестивала.  

Създателят на Младежка организация за независимо театрално и филмово изкуството (МОНТФИЗ) Слав Бойчев обясни, че ще има уроци за всички – професионални актьори, студенти в НАТФИЗ, кандидат-студенти, любители и деца. 

Гости на Лара Златарева в "Още нещо" по NEWS7 в Международния ден на театъра 27 март бяха още Стефан Милков, участник в самодеен състав, и Илияна Боцева – кандидат-студент.

За да се запишете за участие в МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август, посетете страницата на Фестивала в интернет: www.artfest.montfiz.com

Източник на видеоматериала: NEWS7

Публикации

Актьорски школи МОНТФИЗ, прослушване, Антон Угринов, проф. д-р Атанас Атанасов, Модерен театър, НАТФИЗ, Александър Хаджиангелов

Проф. д-р Атанас Атанасов също ще присъства на прослушването за новата младежка школа в МОНТФИЗ!

Проф. д-р Атанас Атанасов ще бъде част от комисията на прослушването за приема на новата младежка актьорска школа в МОНТФИЗ, който ще се състои на 15 ноември 2014 г. на голяма сцена в Модерен театър в София.

Фестивали, МОНТФИЗ

Излязоха новите промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ

Специални промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ,

валидни само за курсисти на МОНТФИЗ или участници в предишните фестивали на МОНТФИЗ

Скъпи приятели,

Резултатите от кандидатстудентските изпити за най-желаната специалност в НАТФИЗ

Резултатите от кандидатстудентските изпити за най-желаната специалност в НАТФИЗ!

38 души преминаха успешно последния трети кръг.

От тях 7 души са възпитаници на Школи МОНТФИЗ.

13 души от успешно преминалите 38 са от кандидатстудентските консултации за НАТФИЗ, които се проведоха на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 в Созопол от 27 юли до 3 август!
Това е повече от една трета!