Актьорски тренинг

Крис Донъли (Chris Donnelly)

Британски актьор, режисьор и театрален педагог, преподавател по актьорско майсторство в Bristol Old Vic Theatre School и в The Actors’ Workshop в Бристол.

Крис Донъли е основател и член на The Actors’ Workshop в Бристол и един от любимите преподаватели там. Учил е в театрално училище Bristol Old Vic и има успешна кариера като актьор. Изиграл е много роли, сред които Макбет, Яго в „Отело“, Помпей в „Мяра за мяра“, участва в „Дванайсета нощ“ и в „Сън в лятна нощ“ на Шекспир, както и в много съвременни пиеси. Крис има множество участия в телевизионни продукции и радио пиеси, записани в BBC Radio. Номиниран е за най-добър актьор за награда OFFIE. В момента той е директор на театралното училище, което е завършил. Той е един от най-дълго управлявалите и обичани преподаватели, вдъхновение за всички ученици.

В рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 Крис Донъли ще проведе шестдневен актьорски тренинг, който ще се състои от шест занятия по два часа и половина.

За да се включите в актьорския тренинг на Крис Донъли, трябва да се запишете за участие в МОНТФИЗ Арт Фест 2014. Вижте как

Можете да видите всички уъркшопи и кандидатстудентски консултации, включени в програмата на МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август - тук.

 

МОНТФИЗ

Театрална компания, Актьорски школи, Актьорски курсове, Вокални школи, Танцов център, Школи по творческо писане и мислене, Курсове "Учене през целия живот"

+359 89 911 82 52

www.montfiz.com

Други уъркшопи