За Фестивала

Осем дни в Созопол!

Всеки ден - практически тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, ритмика, танци, творческо писане и др., ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози от страната и чужбина и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които тепърва решават да направят първата си крачка в заниманията с изкуство.

Всеки ден - кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ с преподавателите, които приемат класове през есента на 2014-та!

Всяка вечер - представления на любителски театрални състави и школи, които се състезават в конкурсна програма в няколко категории и биват оценявани от жури, съставено от преподавателите от НАТФИЗ и част от ръководителите на уъркшопи

Това е МОНТФИЗ Арт Фест - ежегоднен международен фестивал, организиран от МОНТФИЗ и Община Созопол, който през 2014 година ще се проведе от 27 юли до 3 август за пета поредна година в Созопол.

Мисията на Фестивала е утвърждаване и развитие на практиките за периодичен професионален тренинг както на любителите и кандидат-студентите, така и на студентите и професионалистите в сферата на изкуството.

Във Фестивала могат да се включат както индивидуални участници, които желаят да участват в практическите тренинги или кандидатстудентските консултации, така и групи участници, които освен в уъркшопите и консултациите, могат да участват в конкурсната програма с театрално представление след предварителна селекция.

Публикации

Актьорски школи МОНТФИЗ, прослушване, Антон Угринов, проф. д-р Атанас Атанасов, Модерен театър, НАТФИЗ, Александър Хаджиангелов

Проф. д-р Атанас Атанасов също ще присъства на прослушването за новата младежка школа в МОНТФИЗ!

Проф. д-р Атанас Атанасов ще бъде част от комисията на прослушването за приема на новата младежка актьорска школа в МОНТФИЗ, който ще се състои на 15 ноември 2014 г. на голяма сцена в Модерен театър в София.

Фестивали, МОНТФИЗ

Излязоха новите промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ

Специални промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ,

валидни само за курсисти на МОНТФИЗ или участници в предишните фестивали на МОНТФИЗ

Скъпи приятели,

Мнения

Проф. Здравко Митков

"Благодаря за възможността в една ведра атмосфера да осъществя много човешки и професионални контакти. Истината е, че това беше радостен и ефективен труд, който ме накара да се почувствам истински и смислено полезен.
Продължете артистичните си усилия, уверени, че се движите по интересна и плодотворна пътека."

Проф. Маргарита Младенова

"Изпитвам чиста радост от работата си във Феста и отнасям тайната, че учителят също непрестанно се учи.
Благодаря и на добър час на момчетата и момичетата!"

Кандидатстудентски консултации

Проф. Маргарита Младенова

Актьорство за драматичен театър - НАТФИЗ

Доц. д-р Александър Илиев

Пантомима - НАТФИЗ

Проф. д. и. н. Камелия Николова

Театрознание и театрален мениджмънт - НАТФИЗ

Уъркшопи

Проф. д-р Атанас Атанасов

Актьорско майсторство

Алексис Флойд (Alexis Floyd)

Актьорски тренинг

Крис Донъли (Chris Donnelly)

Актьорски тренинг

Аидас Гиниотис (Aidas Giniotis)

Съвременни актьорски техники

Юдита Урниките (Judita Urnikyte)

Съвременни актьорски техники

Леонид Йовчев

Актьорско майсторство

Башар Рахал

Кастинг уъркшоп

Георги Господинов

Творческо писане и мислене

Доц. д-р Александър Илиев

Сценичен бой и каскади

Д-р Ралица Ковачева-Бежан

Сценична реч

Владислав Виолинов

Актьорско майсторство

Йордан Славейков

Актьорско майсторство

Димитър Димитров

Актьорско майсторство

Алексис Флойд (Alexis Floyd)

Джаз Танци

Уъркшопи за деца

Записване

 

включва седем нощувки с пълен пансион (закуски, обеди и вечери), неограничено посещение на всички уъркшопи, кандидатстудентски консултации и други мероприятия за целия период на Фестивала, туристически данък, застраховка

Цена:690,00 лв

включва неограничено посещение на всички уъркшопи, кандидатстудентски консултации и други мероприятия за целия период на Фестивала, но не включва нощувки и храна

 

Цена:470,00 лв

включва седем нощувки с пълен пансион (закуски, обеди и вечери), туристически данък и застраховка, но не включва посещение на уъркшопите и кандидатстудентските консултации

Цена:400,00 лв

Включва седем нощувки с пълен пансион (закуски, обеди и вечери) в хотел "Рай" за един или двама родители и едно или две деца под 14 год., неограничено посещение на всички детски уъркшопи за децата и на всички уъркшопи за младежи и възрастни за родителите, както и неограничено посещение на всички други мероприятия за целия период на Фестивала, туристически данък, застраховки.

Цена:790,00 лв

Настаняване

Хотелска база на Технически университет

местоположение: разположен на скалистия бряг в новата част, с изглед към залива и стария град

адрес: Созопол, ул. "Лазурен бряг" 7

екстри на хотела: намира се непосредствено до плажа и морето; има кафе-бар с външна тераса и стол-ресторант

екстри в стаите: всяка стая е с тераса, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, баня и тоалетна. В стаите няма климатици!

Хотел "Созопол"

местоположение: намира се на входа на стария град, на 80 метра от централния плаж; половината от стаите предлагат гледка към пристанището, а другата половина - към парка на централен плаж; разположен е в непосредствена близост до Амфитеатъра и до Народно читалище "Отец Паисий".

адрес: гр. Созопол, ул. "Индустриална" 3

екстри на хотела: ресторант, гледка към пристанището и към парка на централен плаж

екстри в стаите: всяка стая е с тераса, климатик, телевизор с кабелна телевизия, PVC дограма, баня и тоалетна 

Хотел "Рай"

местоположение: разположен на тихо и спокойно място в новия град (зад почивна база на МВР),  на 500 метра от "Веселата улица" и от плаж "Хармани", в близост до СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" и до Военноморския клуб, където ще се провеждат по-голямата част от уъркшопите в програмата на Фестивала.

екстри на хотела: открит плувен басейн, открит детски басейн, шезлонги, кафе-бар, ресторант, асансьор; хотелът е ново строителство - открит е през 2013-та година.

екстри в стаите: всяка стая е с тераса, плазмен телевизор с цифрова телевизия, хладилник, климатик, PVC дограма, баня с душ-кабина и тоалетна. 

 

Контакти

имейл:

телефон:
+359 89 911 82 52

уеб сайт:
www.montfiz.com