Доц. д-р Александър Илиев

Доц. д-р Александър Илиев

"Скъпи колеги и съмишленици,

Благодаря за възможността за съвместна работа! Ако друг път потрябвам, съм на разположение. Надявам се, че идеята и системата МОНТФИЗ ще се разраства и гъвкаво ще се надгражда. Вие, а вече и аз - като малко дръвче в гората от рицари на изкуството имаме сили да продължим кръстоносния поход към умовете, сърцата и телата на нашите съмишленици. Обичта, с която правите всичко, е показателна. Добър финал на този форум може да бъде прословутата мисъл на Майка Тереза:

"Човечеството се нуждае от хляб, но повече от любов."

доц. д-р Александър Илиев

Режисьор, мим, театрален педагог, преподавател по актьорско майсторство, пантомима, режисура, театрална антропология, сценично движение, сценични бойни изкуства, комедия дел`арте, източен традиционен театър, биомеханика на Мейерхолд, теория на движението, техника на маската, фехтовка и сценична акробатика в Carnegie Mellon University, School of Drama, Pittsburgh, PA, USA, Southwestern university, Georgetown TX, USA, Whittier & UCLA, Los Angeles, CA, USA и в НАТФИЗ "Кр. Сарафов", България; носител на три рекорда, вписани в книгата на ГИНЕС.

Ръководител на уъркшопи в Winter Art Fest 2014.

Доц. д-р Александър Илиев ще води уъркшопи по сценичен бой и каскади и кандидатстудентски консултации за специалността "Пантомима" за НАТФИЗ на МОНТФИЗ Арт Фест 2014.

За да посетите уъркшопите по сценичен бой и каскади и кандидатстудентските консултации за НАТФИЗ с доц. д-р Александър Илиев, трябва да се запишете за участие в МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август. Можете да го направите тук

Други мнения

Проф. Диана Борисова

"Днес е един чудесен ден за мен. Ако годината си личи от първите дни, то моята ще бъде пълна с радост и удовлетворение. Но най-важен е оптимизмът, който вдъхнаха в мен всички участници във Фестивала, до които успях да се докосна. Толкова много търсещи млади хора на едно място генерират енергия, която на малко места можеш да усетиш.

България има бъдеще!!!"

Проф. Здравко Митков

"Благодаря за възможността в една ведра атмосфера да осъществя много човешки и професионални контакти. Истината е, че това беше радостен и ефективен труд, който ме накара да се почувствам истински и смислено полезен.
Продължете артистичните си усилия, уверени, че се движите по интересна и плодотворна пътека."

Проф. Маргарита Младенова

"Изпитвам чиста радост от работата си във Феста и отнасям тайната, че учителят също непрестанно се учи.
Благодаря и на добър час на момчетата и момичетата!"