Проф. Здравко Митков

Проф. Здравко Митков

"Благодаря за възможността в една ведра атмосфера да осъществя много човешки и професионални контакти. Истината е, че това беше радостен и ефективен труд, който ме накара да се почувствам истински и смислено полезен.
Продължете артистичните си усилия, уверени, че се движите по интересна и плодотворна пътека."

Проф. Здравко Митков

Режисьор и театрален педагог, преподавател по актьорство и режисура за драматичен театър в НАТФИЗ "Кр. Сарафов", директор на Държавен сатиричен театър "Алеко Константинов".

Ръководител на уъркшопи в МОНТФИЗ Арт Фест 2010 и Winter Art Fest 2014.

Проф. Здравко Митков ще води кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ на МОНТФИЗ Арт Фест 2014.

За да посетите кандидатстудентските консултации за НАТФИЗ с проф. Здравко Митков, трябва да се запишете за участие в МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август. Можете да го направите тук

 

Други мнения

Проф. Диана Борисова

"Днес е един чудесен ден за мен. Ако годината си личи от първите дни, то моята ще бъде пълна с радост и удовлетворение. Но най-важен е оптимизмът, който вдъхнаха в мен всички участници във Фестивала, до които успях да се докосна. Толкова много търсещи млади хора на едно място генерират енергия, която на малко места можеш да усетиш.

България има бъдеще!!!"

Доц. д-р Александър Илиев

"Скъпи колеги и съмишленици,

Благодаря за възможността за съвместна работа! Ако друг път потрябвам, съм на разположение. Надявам се, че идеята и системата МОНТФИЗ ще се разраства и гъвкаво ще се надгражда. Вие, а вече и аз - като малко дръвче в гората от рицари на изкуството имаме сили да продължим кръстоносния поход към умовете, сърцата и телата на нашите съмишленици. Обичта, с която правите всичко, е показателна. Добър финал на този форум може да бъде прословутата мисъл на Майка Тереза:

"Човечеството се нуждае от хляб, но повече от любов."

Георги Господинов

"Има млади хора (и не толкова млади) с любопитство и усет към думите. Има надежда.

Успех на МОНТФИЗ!"