Летни младежки актьорски школи в София!

 

Старт на НОВИ ГРУПИ за начинаещи през ЮЛИ и АВГУСТ!

Колкото по-рано се включиш, толкова по-ниска ще бъде цената за теб!

ЗАПИШИ СЕ или ВЗЕМИ ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР ЗА ТВОЙ БЛИЗЪК до 5-ти юли и ползвай 28% ОТСТЪПКА! 

Местата са ограничени! 

 

Един месец младежка актьорска школа само за 130 лева!

Два месеца за 230 лева!

Или два месеца и половина само за 270 лева!

 

Можеш да избереш дали да стартираш в началото на юли или в началото на август! 

Запиши се до 5-ти юли на телефон 088 960 94 57 и се възползвай от нашето специално предложение! Можеш да се обадиш за повече информация или записване всеки ден от понеделник до неделя, включително през празничните и почивните дни, от 9:30 до 21:00 часа!

 

Нови групи за начинаещи стартират в началото на юли и в началото на август! При желание можеш да продължиш до средата на септември. А след това би могъл да се включиш и в школите, които започват работа през новата учебна 2024/2025 година! 

 

При записване до 5-ти юли цената за един месец е само 130 лева (вместо 150), за два месеца 230 лева (вместо 300), а за два месеца и половина - само 270 лева (вместо 375)!

 

Възползвай се от предложението ни до 5-ти юли и ползвай 28% отстъпка!

 

В цената е включено обучение за периода юли - средата на септември 2024 г. - два и половина учебни месеца - по 8 занятия месечно (общо 20 занятия).

 

В рамките на един учебен месец всяка от групите провежда по осем репетиции (два пъти седмично) по 3 часа и 15 минути. Общо 26 астрономически часа месечно на група. Или 65 астрономически часа за периода юли - средата на септември.

 

Можеш да избереш в коя от посочените групи да се включиш:

Група 1: всяка събота и неделя от 10:30 до 13:45 часа. 

Група 2: всяка събота и неделя от 17:00 до 20:15 часа. 

Група 3: всеки понеделник и сряда от 10:30 до 13:45 часа. 

Група 5: всеки понеделник и сряда от 17:0 до 20:15 часа.

 

Репетициите на всички групи се провеждат в МОНТФИЗ, Филиал А (зад МОЛ София, виж на картата).

 

Местата в групите са ограничени и записванията приключват при попълването на максималния брой курсисти!

Възрастова граница: 13-15 и 16-20 години.

 

Посочените промоционални цени важат само за изброените групи за начинаещи, които стартират в периода юли и август 2024 г.

За записване и повече информация: 088 960 94 57, schools@montfiz.com, montfizsofia@gmail.com


Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и индивидуални текстове. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

___________________________________________________________

Вижте също:

Летни школи Актьорско майсторство 21+ в София

и

Летни детски актьорски школи в София