Два месеца младежка актьорска школа само за 240 лева!

 

НОВИ ГРУПИ от АПРИЛ!

Колкото по-рано се включиш, толкова по-ниска ще бъде цената за теб!

ЗАПИШИ СЕ или ВЗЕМИ ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР ЗА ТВОЙ БЛИЗЪК до 7-ми април и ползвай 17% ОТСТЪПКА! 

Местата са ограничени! 

 

Два месеца младежка актьорска школа само за 240 лева!

Три месеца за 340 лева!

Или до края на учебната година (4 месеца) само за 415 лева!

 

Запиши се до 7-ми април на телефон 088 960 94 57 и се възползвай от нашето специално предложение! Можеш да се обадиш за повече информация или записване всеки ден от понеделник до неделя, включително през празничните и почивните дни, от 9:30 до 21:00 часа!

 

Групите започват работа на 13 и 16 април. 

 

При записване до 7-ми април цената за два месеца е само 240 лева (вместо 250), за три месеца - 340 лева (вместо 375), а за 4 месеца (до края на учебната година) - само 415 лева общо (вместо 500)!

 

Възползвай се от предложението ни до 7-ми април и ползвай 17% отстъпка!

 

В цената е включено обучение за периода април - юли 2024 г. - четири учебни месеца - по 8 занятия месечно (общо 32 занятия). Продължителността на едно занятие е 3 часа и 15 минути. Общо 26 астрономически часа месечно (104 астрономически часа за четири месеца).

 

В рамките на един учебен месец всяка от групите провежда по осем репетиции (два пъти седмично) по 3 часа и 15 минути. Общо 26 астрономически часа месечно на група.

Извън посочените полагащи се редовни часове всички наши курсисти имат правото НЕОГРАНИЧЕНО като време и АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО да ползват двата ни филиала и седемте ни репетиционни зали (плюс материално-техническата база в тях), за да се самоподготвят извън репетициите с цел повишаване качеството на тяхното обучение.

А освен това - ОЩЕ ЕДИН БОНУС, този път за всички, на които им предстои кандидатстване във ВУЗ с театрална или кино специалност - те имат възможността отново абсолютно безплатно и неограничено да ползват залите ни за собствената си кандидатстудентска подготовка.

 

 

Можете да изберете в коя от посочените групи да се включите:

Група 1: всяка събота и неделя от 10:00 до 13:15 часа.

Група 2: всяка събота и неделя от 13:30 до 16:45 часа. (местата са изчерпани)

Група 3: всяка събота и неделя от 17:00 до 20:15 часа. (местата са изчерпани)

Група 4: всеки вторник и четвъртък от 9:15 до 12:30 часа. 

Група 5: всеки вторник и четвъртък от 15:00 до 18:15 часа.

 

Репетициите на всички групи се провеждат в МОНТФИЗ, Филиал А (зад МОЛ София, виж на картата).

 

Местата в групите са ограничени и записванията приключват при попълването на максималния брой курсисти!

Възрастова граница: 13-15 и 16-20 години.

 

Посочените промоционални цени важат само за изброените групи за начинаещи, които стартират в периода 6-9 април 2024 г.

За записване и повече информация: 088 960 94 57, schools@montfiz.com, montfizsofia@gmail.com


Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и индивидуални текстове. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

___________________________________________________________

Вижте също:

Актьорско майсторство 21+

и

Детски актьорски школи