За Фестивала

Четири дни във Велинград!

Всеки ден - практически тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, вокално обучение, танци, творческо писане, драматургия, комуникационни и презентационни умения и др., ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които тепърва решават да направят първата си крачка в заниманията с изкуство.

Фестивалът продължава четири дни и в него могат да се включат всички, влюбени в театралното изкуство, музиката, танците, творческото писане и драматургията.

Участниците ще могат да посещават от сутрин до вечер уъркшопи в съответните сфери.

В програмата на Winter Art Fest 2015 са включени 15 уъркшопа за младежи и възрастни и 5 уъркшопа за деца под 14 години. Всеки от тях е с продължителност по три занятия.

Мисията на Фестивала е утвърждаване и развитие на практиките за периодичен професионален тренинг както на любителите и кандидат-студентите, така и на студентите и професионалистите в сферата на изкуството.

Най-големият чар на събитието е в това, че всичко се случва под един покрив в изключително уютна и сплотяваща атмосфера - всички преподаватели, участници и гости на Фестивала нощуват и се хранят в един хотел, уъркшопите също се провеждат там - в конферентните зали, а след занятията вечерите естествено продължават в парти - отново под същия покрив. Участници от предишните издания на Фестивала споделят, че никога не им се е случвало в продължение на четири дни да забравят да излязат от хотела, в който се провежда Фестивалът.

Големият плюс за всички учащи е, че периодът 31 януари-3 февруари е междусрочна ваканция и няма да им се налага да отсъстват от училище, за да посетят Фестивала.

Всички, желаещи да избягат за четири дни от суетата на ежедневието и да се потопят в необятния свят на изкуството, могат да се включат в Winter Art Fest 2015 като заявят своето участие тук.

Във Фестивала могат да се включат както индивидуални участници, които желаят да участват в практическите тренинги, така и групи участници, които желаят да посетят Фестивала заедно със своята школа/студия/клас.

Ето едно кратко видео от миналогодишното издание на Фестивала, което, разбира се, няма как да предаде в цялост прекрасната атмосфера на Winter Art Fest, но поне ще ви помогне да си представите една малка част от всичко, което ви предстои, ако се включите във фестивалите на МОНТФИЗ.

Програма на уъркшопите

Публикации

Нови промоционални цени за следващите фестивали на МОНТФИЗ! МОНТФИЗ Арт Фест 2015, Winter Art Fest 2016

Нови промоционални цени за следващите фестивали на МОНТФИЗ!

Само до 23 април можете да вземете PASS-ове за следващите фестивали на МОНТФИЗ с до 60% отстъпка!

МОНТФИЗ Арт Фест 2015, Созопол, 26 юли-2 август
WORKSHOP PASS – 269 лева, вместо 590
FULL PASS – 430 лева, вместо 740
FAMILY PASS (1+1) – 690 лева, вместо 890

Нови промоционални цени за следващите фестивали на МОНТФИЗ!

Нови промоционални цени за следващите фестивали на МОНТФИЗ!

Само до 9 март можете да вземете PASS-ове за следващите фестивали на МОНТФИЗ с до 65% отстъпка!

МОНТФИЗ Арт Фест 2015, Созопол, 26 юли-2 август
WORKSHOP PASS – 259 лева, вместо 590
FULL PASS – 420 лева, вместо 740
FAMILY PASS (1+1) – 680 лева, вместо 890

Мнения

Проф. Здравко Митков

"Благодаря за възможността в една ведра атмосфера да осъществя много човешки и професионални контакти. Истината е, че това беше радостен и ефективен труд, който ме накара да се почувствам истински и смислено полезен.
Продължете артистичните си усилия, уверени, че се движите по интересна и плодотворна пътека."

Проф. Маргарита Младенова

"Изпитвам чиста радост от работата си във Феста и отнасям тайната, че учителят също непрестанно се учи.
Благодаря и на добър час на момчетата и момичетата!"

Уъркшопи

Проф. д-р Атанас Атанасов

Актьорско майсторство

Проф. Иван Добчев

Актьорско майсторство

Мария Сапунджиева

Актьорско майсторство

Константин Илиев

Драматургия

Георги Господинов

Творческо писане и мислене

Проф. Иванка Бенчева

Сценична реч

Петя Диманова

Вокално обучение

Любен Байчински

Фотография

Мариела Христова

Български народни танци

Уъркшопи за деца

Записване

Можете да закупите избрания от Вас PASS за Winter Art Fest 2015, а също и да спестите до 330 лева като закупите ОБЩ PASS за двата фестивала: Winter Art Fest 2015, Велинград, 31 януари-3 февруари и МОНТФИЗ Арт Фест 2015, Созопол, 26 юли-2 август!

включва три нощувки със закуски, обеди и вечери в четиризвездния хотел "Здравец", неограничено посещение на всички уъркшопи и други мероприятия за целия период на Фестивала, безплатно ползване на СПА центъра на хотела: сауна, джакузи, закрит басейн, парна баня, детски басейн, шезлонги, безплатно ползване на фитнеса на хотела, 10% отстъпка от цените на всички масажи и процедури в СПА центъра на хотела, туристически данък, застраховка

Цена:440,00 лв

включва неограничено посещение на всички уъркшопи и други мероприятия за целия период на Фестивала, но не включва нощувки и храна

 

Цена:340,00 лв

включва три нощувки със закуски, обеди и вечери в четиризвездния хотел "Здравец", безплатно ползване на СПА центъра на хотела: сауна, джакузи, закрит басейн, парна баня, детски басейн, шезлонги, безплатно ползване на фитнеса на хотела, 10% отстъпка от цените на всички масажи и процедури в СПА центъра на хотела, туристически данък и застраховка, но не включва посещение на уъркшопите и другите мероприятия, включени в програмата на Фестивала

Цена:240,00 лв

включва три нощувки със закуски, обеди и вечери в четиризвездния хотел "Здравец" за един или двама родители и едно или две деца под 14 год., неограничено посещение на всички детски уъркшопи за децата и на всички уъркшопи за младежи и възрастни за родителите, както и неограничено посещение на всички други мероприятия за целия период на Фестивала, безплатно ползване на СПА центъра на хотела: сауна, джакузи, закрит басейн, парна баня, детски басейн, шезлонги, безплатно ползване на фитнеса на хотела, 10% отстъпка от цените на всички масажи и процедури в СПА центъра на хотела, туристически данък, застраховки.

Цена:540,00 лв

ОБЩ FULL PASS за Winter Art Fest 2015, Велинград, 31 януари-3 февруари
и за МОНТФИЗ Арт Фест 2015, Созопол, 26 юли-3 август,
включващ три нощувки със закуски, обеди и вечери в четиризвездния хотел "Здравец" във Велинград (от 31.01. до 3.02.2015 г.) и седем нощувки със закуски, обеди и вечери в тризвезден хотел в Созопол (от 26.07. до 2.08.2014 г.), неограничено посещение на всички уъркшопи и други мероприятия за целия период и на двата Фестивала, безплатно ползване на СПА центъра на четиризвездния хотел "Здравец" във Велинград: сауна, джакузи, закрит басейн, парна баня, детски басейн, шезлонги, безплатно ползване на фитнеса на хотела, 10% отстъпка от цените на всички масажи и процедури в СПА центъра на четиризвездния хотел "Здравец" във Велинград и туристически данък и застраховка за двата Фестивала.

Цена:900,00 лв

ОБЩ WORKSHOP PASS за Winter Art Fest 2015, Велинград, 31 януари-3 февруари
и за МОНТФИЗ Арт Фест 2015, Созопол, 26 юли-3 август,
включващ неограничено посещение на всички уъркшопи, кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ и други мероприятия за целия период и на двата Фестивала, но невключващ нощувки и храна.

Цена:590,00 лв

ОБЩ FAMILY PASS за Winter Art Fest 2015, Велинград, 31 януари-3февруари
и за МОНТФИЗ Арт Фест 2015, Созопол, 26 юли-3 август,
включващ три нощувки със закуски, обеди и вечери в четиризвездния хотел "Здравец" във Велинград (от 31.01. до 3.02.2015 г.) и седем нощувки със закуски, обеди и вечери в тризвезден хотел в Созопол (от 26.07. до 2.08.2014 г.) за един или двама родители и едно или две деца под 14 год., неограничено посещение на всички детски уъркшопи за децата и на всички уъркшопи за младежи и възрастни за родителите и на двата Фестивала, както и неограничено посещение на всички други мероприятия за целия период и на двата Фестивала, безплатно ползване на СПА центъра на четиризвездния хотел "Здравец" във Велинград: сауна, джакузи, закрит басейн, парна баня, детски басейн, шезлонги, безплатно ползване на фитнеса на хотела, 10% отстъпка от цените на всички масажи и процедури в СПА центъра на четиризвездния хотел "Здравец" във Велинград и туристически данък и застраховка за двата Фестивала.

Цена:1 210,00 лв

Настаняване

Хотел "Здравец Wellness & Spa" ****

Настаняването и изхранването на всички участници, ръководители на уъркшопи, преподаватели и гости на Winter Art Fest 2015, както и самите уъркшопи и всички събития, включени в програмата на Фестивала, ще се провеждат в четиризвездния хотел "Здравец Wellness & Spa", който се намира в идеалния център на Велинград и е един от най-утвърдените и предпочитани хотели в града.

Хотелът разполага с просторни и модерно оборудвани конферентни зали, в които ще се провеждат уъркшопите, включени в програмата на Фестивала.

Луксозният СПА център на хотела предлага множество възможности за качествена релаксация: голям закрит минерален басейн, джакузи, детски басейн за малките ни гости, който е съобразен с дестките нужди и температура. Има спасител през цялото време, който се грижи за сигурността на участниците във Фестивала. На разположение са и комфортни шезлонги.

Всички участници в Winter Art Fest 2015, Велинград, 31 януари-3 февруари ще имат възможността да ползват БЕЗПЛАТНО СПА центъра на хотела: сауна, джакузи, закрит басейн, парна баня, детски басейн, шезлонги.

Специално за участниците в Winter Art Fest 2015, Велинград, 31 януари-3 февруари е осигурена и 10% отстъпка от цените на всички масажи и процедури в СПА центъра на хотел "Здравец Wellness & Spa".

Настаняването на участниците във Фестивала е в единични, двойни и тройни стаи. Всяка от стаите разполага с високоскоростен безжичен интернет, кабелна телевизия, минибар, директна телефонна линия, централна климатизация със самостоятелно регулиране, електронни заключващи системи, пожароизвестителна система, паник бутон при нужда.

Хотелът раполага и с паркинг, който също е безплатен за участниците в Winter Art Fest 2015, Велинград, 31 януари-3 февруари.

Повече за хотел "Здравец Wellness & Spa" можете да видите тук.

 

Контакти

имейл:

телефон:
+359 89 911 82 52

уеб сайт:
www.montfiz.com