Три месеца младежка актьорска школа само за 325 лева!

 

НОВИ ГРУПИ от МАРТ!

Колкото по-рано се включиш, толкова по-ниска ще бъде цената за теб!

Местата са ограничени!

 

Три месеца младежка актьорска школа само за 325 лева!

Или пет месеца (до края на учебната година) само за 490 лева!

 

Запиши се до 11-ти март на телефон 088 960 94 57 всеки ден, включително събота и неделя, от 9:30 до 21:00 часа и се възползвай от нашето специално предложение!

 

Новите групи започват работа на 11 март.

 

При записване до 11-ти март цената за три месеца е само 325 лева (вместо 360), а за пет месеца (до края на учебната година) - само 490 лева общо (вместо 600)!

 

Възползвай се от предложението ни до 11-ти март и ползвай 18% отстъпка!

 

В цената е включено обучение за периода март - юли 2023 г. - пет учебни месеца (20 учебни седмици) - по 8 репетиции месечно (общо 40 репетиции за пет месеца). Продължителността на една репетиция е 3 часа и 15 минути. 

В рамките на един учебен месец се провеждат осем репетиции (два пъти седмично) по 3 часа и 15 минути. Общо 26 астрономически часа месечно.

 

Можете да изберете в коя от посочените групи да се включите:

Група 1: всяка събота и неделя от 10:00 до 13:15 часа. (няма свободни места)

Група 2: всяка събота и неделя от 13:30 до 16:45 часа.

Група 3: всяка събота и неделя от 17:00 до 20:15 часа. 

 

Репетициите на всички групи се провеждат в МОНТФИЗ, Филиал А (зад МОЛ София, виж на картата).

 

Местата в групите са ограничени и записванията приключват при попълването на максималния брой курсисти!

Възрастова граница: 13-19 години.

За записване и повече информация: 088 960 94 57, montfizsofia@gmail.com


Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и индивидуални текстове. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

___________________________________________________________

Вижте също:

Актьорско майсторство 21+

и

Детски актьорски школи