Три месеца младежка актьорска школа само за 250 лева!

 

НОВИ ГРУПИ от ЯНУАРИ!

Колкото по-рано се включите, толкова по-ниска ще бъде цената за Вас!

Местата са ограничени!

 

Три месеца младежка актьорска школа само за 250 лева!

Пет месеца за 375 лева!

Или седем месеца (до края на учебната година) само за 490 лева!

 

Запиши се до 29 ноември на телефон 088 960 94 57 и се възползвай от нашето специално предложение! Можеш да се обадиш всеки ден от понеделник до неделя, включително почивните и празничните дни, от 9:30 до 21:00 часа!

 

Школата стартира на 8 януари (събота). При записване до 29 ноември цената за три месеца е само 250 лева (вместо 315), за пет месеца - 375 лева (вместо 525), а за седем месеца (до края на учебната година) - само 490 лева общо (вместо 735)!

 

Възползвай се от предложението ни до 29 ноември и ползвай 33% отстъпка!


В цената е включено обучение за периода януари - юли 2022 г. - седем учебни месеца - по 8 занятия месечно (общо 56 занятия). Продължителността на едно занятие е 3 часа и 15 минути.

 

Репетициите започват на 8 януари (събота) и се провеждат всяка събота и неделя в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата).

Можете да изберете в коя от посочените две групи да се включите:

1) събота и неделя от 13:30 до 16:45 ч. или
2) събота и неделя от 17:00 до 20:15 часа.

 

Местата в групите са ограничени и записванията приключват при попълването на максималния брой курсисти!

Възрастова граница: 13-20 години.

За записване и повече информация: 088 960 94 57, montfizsofia@gmail.com


Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и индивидуални текстове. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

___________________________________________________________

Вижте също:

Детски актьорски школи

 и 

Актьорско майсторство 21+