Три месеца младежка актьорска школа само за 240 лева!

 

Три месеца младежка актьорска школа само за 240 лева!

Пет месеца само за 365 лева!

Или една година само за 595 лева!

 

Запиши се до 16 октомври на телефон 088 960 94 57 и се възползвай от нашето специално предложение!  

Школата стартира на 17 октомври (събота). При записване до 16 октомври цената за три месеца е само 240 лева, за 5 месеца - 365 лева, а за цялата  учебна година (10 месеца) - само 595 лева общо!

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 96 лева месечно, или общо 960 лева за годината. Възползвай се от предложението ни до 16 октомври и ползвай над 35% отстъпка!

В цената е включено обучение за периода октомври 2020 - юли 2021 г. - десет учебни месеца - по 8 занятия месечно (общо 80 занятия). Продължителността на едно занятие е 3 часа и 15 минути.

Репетициите се провеждат всяка събота и неделя от 13:30 до 16:45 часа в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата). 
 

Местата в групите са ограничени и записванията приключват при попълването на максималния брой курсисти!

Възрастова граница: 13-25 години.

За записване и повече информация: 088 960 94 57, montfizsofia@gmail.com


Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и индивидуални текстове. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.