Три месеца младежка актьорска школа само за 258 лева!

Един прекрасен подарък!

Три месеца младежка актьорска школа само за 258 лева!

Запиши се до 5 януари на телефон 089 444 44 06 и се възползвай от нашето специално предложение!

Школата стартира на 6 януари (събота). При записване до 5 януари цената за първите три месеца е само 258 лева общо.

В цената е включено обучение за месеците януари, февруари и март 2018 - по 26 астрономически часа на месец.

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 96 лева месечно, или общо 288 лева за трите месеца. Възползвай се от предложението ни до 5 януари и ползвай над 10% отстъпка!

Занятията се провеждат всяка събота и неделя от 10:00 до 13:15 ч. в betahaus (Лозенец, виж на картата).

Възрастова граница: 13-25 години.

За записване и повече информация: 089 444 44 06, schools@montfiz.com


 

Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и монолози. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

Правят се разнообразни упражнения за внимание, за концентрация, партньорство, въображение, творческо мислене, дишане, глас, говор, поведение на тялото и т.н.

Паралелно с упражненията през първото ниво се работи върху етюди, а през второто - откъси от пиеси.

В рамките на обучението младежите ще усвоят практическото прилагане на основните принципи на актьорското майсторство на сцена.