Три месеца младежка актьорска школа само за 230 лева!

Три месеца младежка актьорска школа само за 230 лева!

Запиши се до 8 март на телефон 089 444 44 06 и се възползвай от нашето специално предложение!

Школата стартира на 9 март (събота). При записване до 8 март цената за първите три месеца е само 230 лева общо.

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 96 лева месечно, или общо 288 лева за трите месеца. Възползвай се от предложението ни до 8 март и ползвай над 20% отстъпка!

В цената е включено обучение за месеците март, април и май 2019 г. - три учебни месеца - по 8 занятия месечно.

Репетициите се провеждат всяка събота и неделя от 17:00 до 20:15 часа в Зала Матернатура (до метростанция "Опълченска", виж на картата).

Местата в групата са ограничени и записванията приключват при попълването на максималния брой курсисти!

Възрастова граница: 13-25 години.

За записване и повече информация: 089 444 44 06, schools@montfiz.com


 

Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и индивидуални текстове. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.