Три месеца младежка актьорска школа само за 210 лева!

Най-хубавият Новогодишен подарък!

Три месеца младежка актьорска школа само за 210 лева! 

Запиши се до 10 януари на телефон 088 651 43 67 и се възползвай от нашето специално предложение!

Школата стартира на 11 януари (събота). При записване до 10 януари цената за първите три месеца е само 210 лева общо!

В цената е включено обучение за януари, февруари и март 2020 г.

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 96 лева месечно, или общо 288 лева за трите месеца. Възползвай се от предложението ни до 10 януари и ползвай над 25% отстъпка!

Всеки месец се провеждат по 8 занятия. Продължителността на едно занятие е 3 часа и 15 минути (астрономически) - общо 32 академични часа месечно.

Репетициите се провеждат всяка събота и неделя от 17.00 до 20:15 ч. в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата).

 

Местата в групите са ограничени и записванията приключват при попълването на максималния брой курсисти!

Възрастова граница: 13-25 години.

За записване и повече информация: 088 651 43 67, schools@montfiz.com


 

Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и индивидуални текстове. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.