Три месеца детска актьорска школа само за 230 лева!

Един прекрасен подарък!

Три месеца детска актьорска школа само за 230 лева!

Запиши детето си до 11 януари на телефон 089 444 44 06 и се възползвай от нашето специално предложение!

Детската актьорска студия е за деца от 5 до 7 години.

Репетициите са всяка събота и неделя от 10:00 до 12:00 часа и се провеждат в зала Матернатура (до метростанция "Опълченска", виж на картата).

При записване до 11 януари цената за първите три месеца е само 230 лева общо, като групата е стартирала на 06.01.2018. 

В цената е включено обучение за месеците януари, февруари и март 2018 - по 16 астрономически часа на месец за всяка от групите.

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 84 лева месечно, или общо 252 лева за трите месеца. Възползвай се от предложението ни до 11 януари и ползвай отстъпка!  

За записване и повече информация: 089 444 44 06, schools@montfiz.com


 

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на децата свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на игри, упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

Правят се разнообразни упражнения за внимание, за концентрация, партньорство, въображение, творческо мислене, дишане, глас, говор, поведение на тялото и т.н.

Паралелно с упражненията през първото ниво се работи върху етюди, а през второто - откъси от приказки и детски пиеси.

 

Основното обучение е разделено в две нива, всяко от които с продължителност по 4 месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на открит урок - продукция от етюди и упражнения. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от приказки и детски пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни детски пиеси.

 

За повече информация и записване: 089 444 44 06, schools@montfiz.com