Три месеца детска актьорска школа само за 215 лева!

Три месеца детска актьорска школа само за 215 лева!

 

Или една година (8 месеца) само за 530 лева!


Запиши детето си до 18 октомври на телефон 088 651 43 67 и се възползвай от нашето специално предложение!

 

За деца от 5 до 7 години: Репетиции всяка събота и неделя от 10:00 до 12:00 часа

За деца от 8 до 12 години:

Група 1: Репетиции всяка събота от 13:00 до 17:00 часа

Група 2: Репетиции всяка неделя от 13:00 до 17:00 часа

 

Репетициите се провеждат в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата).

 

Групите стартират на 19 и 20 октомври.

 

При записване до 18 октомври цената за цялата учебна година (осем месеца) е само 530 лева общо, а за три месеца - само 215 лева!

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 84 лева месечно, или общо 672 лева за годината (252 лева за три месеца). Възползвай се от предложението ни до 11 октомври и ползвай 20% отстъпка (при плащане за година) или 15% (при плащане за три месеца)!  

Всеки месец се провеждат по 16 астрономически часа (разпределени в 4 занятия по 4 часа или 8 занятия по 2 часа месечно - в зависимост от групата, която сте избрали).

 

Местата в групите са ограничени и записванията за съответната група приключват при попълването на максималния брой курсисти!

За записване и повече информация: 088 651 43 67, schools@montfiz.com


 

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на децата свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на игри, упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

Правят се разнообразни упражнения за внимание, за концентрация, партньорство, въображение, творческо мислене, дишане, глас, говор, поведение на тялото и т.н.

Паралелно с упражненията през първото ниво се работи върху етюди, а през второто - откъси от приказки и детски пиеси.

 

Основното обучение е разделено в две нива, всяко от които с продължителност по 4 месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на открит урок - продукция от етюди и упражнения. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от приказки и детски пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.