Три месеца детска актьорска школа само за 215 лева!

Три месеца детска актьорска школа само за 215 лева!

 

Или една година (9 месеца) само за 530 лева!


Запиши детето си до 13 септември на телефон 089 444 44 06 и се възползвай от нашето специално предложение!

 

Възрастови граници: 1) 5-7 години и 2) 8-12 години

Можете да изберете в коя от посочените групи да се включите:

За възрастова граница 5-7 години:

1) Репетиции всяка събота и неделя от 10:00 до 12:00 часа

2) Репетиции всяка събота и неделя от 12:15 до 14:15 часа

 

За възрастова граница 8-12 години:

1) Репетиции всяка събота от 13:00 до 17:00 часа

2) Репетиции всяка неделя от 13:00 до 17:00 часа

 

Репетициите се провеждат в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата).

 

Групите стартират на 14 и 15 септември.

 

При записване до 13 септември цената за цялата учебна година (девет месеца) е само 530 лева общо, а за три месеца - само 215 лева!

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 84 лева месечно, или общо 756 лева за годината (252 лева за три месеца). Възползвай се от предложението ни до 13 септември и ползвай 30% отстъпка (при плащане за година) или 15% (при плащане за три месеца)!  

Всеки месец се провеждат по 16 астрономически часа (разпределени в 4 занятия по 4 часа или 8 занятия по 2 часа месечно - в зависимост от групата, която сте избрали).

 

Местата в групите са ограничени и записванията за съответната група приключват при попълването на максималния брой курсисти!

За записване и повече информация: 089 444 44 06, schools@montfiz.com


 

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на децата свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на игри, упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

Правят се разнообразни упражнения за внимание, за концентрация, партньорство, въображение, творческо мислене, дишане, глас, говор, поведение на тялото и т.н.

Паралелно с упражненията през първото ниво се работи върху етюди, а през второто - откъси от приказки и детски пиеси.

 

Основното обучение е разделено в две нива, всяко от които с продължителност по 4 месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на открит урок - продукция от етюди и упражнения. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от приказки и детски пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.