Три месеца детска актьорска школа само за 185 лева!

Три месеца детска актьорска школа само за 185 лева!

Запиши детето си до 14 февруари на телефон 088 651 43 67 и се възползвай от нашето специално предложение!

 

За деца от 5 до 7 години: Репетиции всяка събота и неделя от 10:00 до 12:00 часа.

За деца от 8 до 12 години: Репетиции всяка събота от 14:30 до 18:30 часа.

Репетициите се провеждат в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата).

Групите стартират на 15 февруари.

 

При записване до 14 февруари цената за първите три месеца е само 185 лева общо!

В цената е включено обучение за периода 15 февруари - 2 (3) май 2020 г. - три учебни месеца по 16 астрономически часа на месец.

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 84 лева месечно, или общо 252 лева за трите месеца. Възползвай се от предложението ни до 14 февруари и ползвай над 25% отстъпка!  

Всеки месец се провеждат по 16 астрономически часа (разпределени в 4 занятия по 4 часа или 8 занятия по 2 часа месечно - в зависимост от възрастовата група). 

 

Местата в групите са ограничени и записванията за съответната група приключват при попълването на максималния брой курсисти!

За записване и повече информация: 088 651 43 67, schools@montfiz.com


 

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на децата свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на игри, упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

Правят се разнообразни упражнения за внимание, за концентрация, партньорство, въображение, творческо мислене, дишане, глас, говор, поведение на тялото и т.н.

Паралелно с упражненията през първото ниво се работи върху етюди, а през второто - откъси от приказки и детски пиеси.

 

Основното обучение е разделено в две нива, всяко от които с продължителност по 4 месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на открит урок - продукция от етюди и упражнения. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от приказки и детски пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.