Стелиян Анастасов - LA R'n'B & Soul

L.A. стилът е съчетание от няколко стила: Contemporary, Street Jazz, Hip-hop. В основата на всеки танц лежи някаква история, дадено чувство или послание. Този стил е подходящ както за разпускане, така и за преоткриване и надграждане на себе си.

 
Това е нов стил, който започва развитието си в Los Angeles. Танцува се предимно на лиричната част от музиката. Като основа лежат плавните движения, които предават на зрителя и танцуващия усещането за свобода и лекота. 
 
Подходящ е за:
- разпускане
- преоткриване 
- за хора занимаващи се в областта на танцовия театър
- развиване на експресията чрез движение
 
В тези класове ще погледнете танца в дълбочина и ще намерите своя уникален начин за движение. Индивидуалността и техниката трябва да бъдат в баланс едно с друго, затова е наблегнато едновременно за развитието и на двете.
 
Ако търсите къде да излеете своята емоция, да разберете повече за себе си, да се научите да разказвате своите истории чрез движение, вместо да ги задържате в себе си, обичате и се интересувате от изкуството или просто искате да разпуснете танцувайки, то тези класове са за Вас.
 
 
Стелиян започва да се интересува от танци още от малък, когато за пръв път се сблъсква с хип-хоп културата. През годините започва да изучава стилове като Popping, House, Locking, Hip Hop.
 
В началото на 2012 година една различна страна от хип-хоп културата привлича неговото внимание, в която той намира себе си, а именно показването на емоция чрез танц.
 
През 2013 посещава един от най-големите танцови лагери, SDK Europe, а през 2017 година посещава другия голям световен танцов лагер, Fairplay Dance Camp, където се учи от своя идол, Shaun Evaristo.
 
 
  
  

АКТУАЛНИЯТ ГРАФИК на занятията по LA R'n'B & Soul може да видите тук:
http://www.montfiz.com/tancovi-shkoli