Силвия Александрова - Pilates + & Нирвана фитнес

Пилатес е идеален избор за поддържане на форма - укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото. "Pilates +" е модерен микс от физически натоварвания и упражнения от каланетика, балет и йога, на фона на релаксираща музика. Този вид гимнастика развива гъвкавостта на тялото, повишава мускулния тонус, контролира стреса, поддържа доброто настроение и радостта от живота. Движенията изглеждат прости, но за да ги изпълнявате "чисто" се изисква максимална сила в мускулите и желязна концентрация на ума.

NirvanaFitness®
Защо Nirvana fitness ®, защото Лошата оксигенация е свързана с най-съвременните хронични състояния . Тревожност, безсъние, затлъстяване, дори рак можем да преборим с един прост акт: правилно дишане. Въз основа на години изследвания, Системата NirvanaFitness® включва редица най-ефективни елементи, които се комбинират в перфектна тренировка, като се съсредоточава върху най-важния фактор за цялостното ви здраве ДИШАНЕТО.

Упражненията са проектирани по начин, по който ефективно да се разпространява натоварването между различните мускулни групи. Това означава, че няма локален дискомфорт (локализирана мускулна умора).

Основната цел на класа е да се тонизира цялото тяло чрез серия от ефективни и лесни за следване функционални упражнения, като основно се фокусира върху дишането, създавайки редица невероятни ефекти за здраве и отмора, допълнителна оксигенация, свеж енергиен тласък и дълбоко чувство на връзка със собственото тяло и ум.

АКТУАЛНИЯТ ГРАФИК на занятията със Силвия може да видите тук: http://www.montfiz.com/tancovi-shkoli