Школа за социална компетентност за младежи!

„Когато бях 5-годишен, майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище и ме попитаха какъв искам да стана като порасна, написах “щастлив”. Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че не разбират живота.”
Джон Ленън

Школа за социална компетентност за младежи!

Водещ: Милена Хаджииванова
Aсистенти: Яна Илиева и Иво Топалов

Запиши се до 13 октомври и ползвай 15% отстъпка за първите три месеца!

Записване на тел. 089 444 44 06

 

Защо е необходимо да чакаме, да станем възрастни и тогава да се обучаваме на комуникативни умения, презентационни умения, работа в екип, емоционална интелигентност?

 

Школата за социална компетентност идва като отговор на потребността всеки един човек да разгърне максимално потенциала си... навреме.

  • Тя ще даде пространство, в което младежите да израстнат, да могат да взаимодействат с другите пълноценно, да умеят да слушат, да вникват в чутото, да създават трайни взаимоотношения, да разпознават партньора в комуникацията, да избягват презумпциите и характерната си младежка прибързаност... (Модул Комуникативни умения)
  • Заедно с това - да умеят да презентират – себе си, идеите си, подобно на TED Talks. Да се състезават, да печелят сърцата на аудиторията си... (Модул Презентационни умения)
  • Да се научат да разчитат на останалите, да могат да застанат с гръб и да се отпуснат в ръцете на хората от екипа си, но в същото време да могат да осигурят надеждна подкрепа; да разпознават ролите в екипа, да тестват собствената си роля (Модул Екипна работа)
  • И не на последно място – да имат сензитивност за себе си, да разпознават и управляват емоциите си, да имат потребността да учат нещо ново и да се развиват... всеки ден (Модул Емоционална интелигентност)

Очакваме ви на първата по рода си Тийн школа за социална компетентност“, където ще преживяваме заедно, ще се обучаваме заедно и израстваме заедно.

Какво те кара да летиш и какво те спира? Отговорите на този и още много други въпроси ще преживеете тук.

Няма формули и готови решения. Има опит, дързост, стремеж и растеж. Предстои ви едно дълго и интригуващо пътуване към себе и заобикалящия свят. Готови ли сте да извървите пътя?

 

Прием на младежи: 13-23 години

Записване всеки ден от 10:30 до 19:30 ч. на тел. 089 444 44 06.

Среща - интервю за включване в групата: 15 октомври от 15:00 часа в betahaus (виж на картата)

Старт на школата: 15 октомври

Срещите ще се провеждат всяка неделя от 15:00 до 18:30 часа в betahaus (Лозенец, ул. "Крум Попов" 58-58, виж на картата)

 

Цени:

При плащане месец за месец: 96 лева месечно 

При записване до 13 октомври и предплащане на първите три месеца, общата сума е 245 лева, вместо 288!

 

Ръководител: 

Милена Хаджииванова- психолог, професионален коуч

Милена Хаджииванова е основател и управител на консултантска компания Ейч Вижън. Тя е психолог по образование, с магистърска степен по говорна терапия и магистър по клинична психология, с диплома за Certified Professional Coach по системата FWI’s Coaching System.

Милена Хаджииванова има повече от 18 години опит с различни сфери на психологията – от индивидуална терапевтична дейност, през групи за работа на родители на деца с увреждания, психодрама и др.

Макар, че в последните години работата и е свързана основно с организационна психология и консултиране, тя умело вплита и има професионална изява в различни области, свързани с личностно развитие.

Основател и главен водещ е на Академията за автентично лидерство, която има за цел да постави фокуса на хората на високи управленски позиции върху лидерство през личността и разбирането за себе си.

Подобни техники и подходи ще бъдат използвани и в Академията за тийнейджъри – с цел младите хора да се обърнат и опознаят това, което ги движи, да идентифицират някои ограничаващи вярвания за себе си и обкръжението, след което да работят с уменията, които могат да ги направят успешни – комуникативни умения, умения за взаимодействие с другите, емоционална интелигентност и др.

Милена Хаджииванова е преподавател и в Софийски Университет “Св. Климент Охридски”.

Не на последно място – тя е майка на тийнейджър.
Нещата, които я палят – извън работата? Фотография, далечни пътешествия, особено в Азия и източния свят; гмуркане; изкуства; танци; тенис на корт; ски; кайт сърф и т.н. Списъкът може да бъде продължен, но по-важното е, че тя пренася и споделя този разнообразен опит и досег с култури в работата си. Ако въобще можем да наречем работа да правиш това, което обичаш...


Асистенти:

Яна Илиева - психолог, кариерен консултант и специалист в областта на подбора – откриване и задържане на таланти в организацията

Яна Илиева работи като Проектен мениджър в консултантска компания Ейч Вижън. Интересът и към хората, техните взаимоотношения, желанието да се развиват и променят, я кара да не спира да се занимава с различни проекти, както в професионален, така и личен план. От кариерно консултиране - до писане на неиздавана поезия, водене на уроци по български език, асистиране в семинари за личностно развитие, до професионален подбор и търсене на най-добрите специалисти. Правилният човек на правилното място е гаранция за успех и лично щастие, това е мото, което я ръководи в ежедневната работа.

Яна има бакалавърски степени по Психология и Философия, както и магистърска по "Организационно поведение и консултиране на организацията" от СУ "Св. Климент Охридски". Сертифициран консултант по програмата GCDF (Global Career Development Facilitator). И завършен курс по НЛП – Практик към Института по НЛП.


В свободното си време обича да спортува, дълги разходки с домашните си любимци, чаша ароматно кафе и разговори с приятели. Приключения с лодки, опознаване на различни култури, както и традиционната им кухня са нейна страст.

 

Иво Топалов

Запознайте се с Иво Топалов – писател – издаден автор на първия български роман за личностно развитие „Полетът на орела” и романът „Докторът”, посветен на световния български учен д-р Георги Лозанов (1926 – 2012 г.).

Иво е също бизнес-треньор и обучител, работил с множество частни клиенти, водил е както отворени обучения, така и корпоративни за компании като Esky.bg, PCStore, Medical Dent, Sport Respect, Туристическа агенция Аполо, Булеко и други.

Иво е организатор и на множество събития, семинари и срещи с писатели – български и чуждестранни.

Основател и водещ е на уникалния за България формат „Майстор на думите” (състезание за презентатори), който се провежда 2012-2014 г. В момента води регулярен отворен курс за оратори и презентатори наречен „Презентационно и ораторско майсторство”.
През май 2015 г. стартира и последната инициатива на Иво Топалов, наречена „Университет на успеха“, в която като гости идват успели българи, които разказват за своя успех.

Когато не пише и не треньорства, Иво обича да играе петанк, всъщност се състезава професионално, както и да се среща с приятели и съмишленици в импровизирания писателски кръг, където обсъждат идеи и възгледи за света. В малкото останало време, ръководи търговска фирма и разгадава здравословния начин на живот и хранене.
 

 

089 444 44 06

schools@montfiz.com