Семир Алкади - BURLESQUE Dance & BURLESQUE 18+ & VIDEO CLIP DANCE & Ориенталски танци

Семир Алкади стартира своята кариера като танцьор и солист на балет Дива, след което сформира собствен балет „Акадамус”. Той, заедно със своя балет заминават за Финландия, след покана от популярния финландски балет HOT CAKES, където Семир е назначен за главен хореограф и солист. С течение на времето той става и национален шампион на Финландия за стиловете „disco dance” и „show dance” за 2 поредни години (2006 и 2007).  Освен това през 2006г. Семир и HOT CAKES взимат сребърен медал на европейския шампионат по хип-хоп.

През годините той е работил с различни знаменитости както от България, така и от световната сцена.

За часовете по BURLESQUE Семир споделя:

„В часа BURLESQUE ще може да се забавляваме заедно като преплитаме Кабаретния стил на танцуване с естетическо представен еротизъм, без да се забравя и подценява артистизма в тях. В часовете по BURLESQUE 18+ в късния час ще акцентираме в/у еротичния елемент на този сексапилен танц! Препоръчително е носенето на токчета и предизвикателно облекло, в което да се чувствате удобно и секси! :)"

Заповядайте и в часовете по Ориенталски танци, в които ще видите Семир в различна светлина, но в познатия си стил, изпълнен с много забавление и хумор ще ви въведе в тайните на прелъстяването, присъщи на египетския танц. Хореографии в/у световно-популярни парчета ще можете да разучавате в новия час на Семир - Video Clip Dance! В този час, както и в останалите няма да бъдат обособявани "начинаещи" и "напреднали", т.к. на всеки 2-3 седмици ще се изучава нова хореография в/у ново хитово парче!

 

АКТУАЛНИЯТ ГРАФИК на занятията със Семир може да видите тук: http://www.montfiz.com/tancovi-shkoli