МОНТФИЗ отпразува 22-ри септември с Открит урок по Сценично движение и Сценична реч в Борисова градина

Младежката група по актьорско майсторство с худ. ръководител Слав Бойчев и асистент преподаватели д-р Ралица Ковачева-Бежан, Ана Митева и Антон Григоров пренесоха сцената от читалището в парка, организирайки УРОК НА ОТКРИТО ПО СЦЕНИЧНА РЕЧ И СЦЕНИЧНО ДВИЖЕНИЕ.

В 11 часа на 22-ри септември курсистите на МОНТФИЗ започнаха съботното си занятие в парк Борисова градина. Много от разхождащите се минувачи бяха заинтересовани какво точно се случва.

Някои от тях проявиха интерес да погледат занятието, други да се включат в него, а трети да получат информация за настоящия прием в Школи МОНТФИЗ.

Към откритото занятие се присъедини и една от детските актьорски школи на МОНТФИЗ. Въпреки по-малката си възраст, малчуганите изключително добре успяха да се справят с всички упражнения, които преподавателите даваха.

Поводът за провеждане на занятието бе нашият начин да отбележим 22-ри септември- Денят на независимостта, както и течащият до 5-ти октомври есенен прием в Школи МОНТФИЗ.

Чистият въздух, топлото септемврийско слънце и зеленината в парка превърнаха откритото занятие в приятно както за курсистите на МОНТФИЗ, така и за многобройните минувачи. 

22.09.2012
МОНТФИЗ