MONTFIZ Soul & Body Center

MONTFIZ SOUL & BODY CENTER отвори врати през юни 2010 г. Модерният център разполага с три отлично оборудвани просторни зали. За пълния ви комфорт и чудесно прекарване допринася и екипът ни, който отговаря за приятните ви мигове при нас. Вие разполагате още с уютни съблекални, както и рецепция.

Предлаганите от MONTFIZ SOUL & BODY CENTER занимания са над 15 на брой, като за всеки курс е подбран най-добрият преподавател, професионалист в своята област.

Възрастовите граници обхващат групи от най-малките ни приятели до хора в третата възраст. Заниманията в нашите курсове са подходящи за всички вас, търсещи приятни емоции, релаксация и досег с магията на танца и движението.

MONTFIZ SOUL & BODY CENTER предлага разнообразни занимания и многобройни моменти на приятни емоции, обогатяване, усмивки и невероятно изживяване в ритъма на танца. Перфектният начин да се разтоварите от ежедневното напрежение!

 

Стартираме нови групи за начинаещи през МЕСЕЦ!

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ - всяка ПЪРВА СЪБОТА на месеца!

 

MONTFIZ SOUL & BODY CENTER предлага:

 

САЛСА / МЕРЕНГЕ / БАЧАТА / ЧА-ЧА
БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ
КОМБИНИРАНА ГИМНАСТИКА
ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ
LADY STYLE HIP-HOP

СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ
ЕТНО ГИМНАСТИКА

ИНДИЙСКИ ТАНЦИ

ФЕТ БЪРНИНГ

БУРЛЕСКА
КИЗОМБА

ХИП-ХОП

ТАЕ-БО

ЗУМБА

ЙОГА


 

АДРЕС: Бизнес център "Блу Палас", ет. 2 - на ъгъла на ул. "Партений Нишавски" и ул. "Българска морава" (зад МОЛ "София" на бул. "Ал. Стамболийски")

За контакти: 0895 11 82 82, 0899 967 856