МОНТФИЗ отбелязва единадесетия си рожден ден с премиера на спектакъла „Скъперникът” и парти в клуб “Червило”!

"Имам чувството, че 5 октомври 2001-ва беше само преди един миг - миг, в който се случиха много прекрасни неща!", сподели Слав Бойчев, създател и директор на мрежата от школи по изкуствата.

Днес МОНТФИЗ става на 11 години.
 
Течащият в момента есенен прием в школите е причина отбелязването на празника да се отложи за 18 октомври, но отлагането ще бъде достойно компенсирано.

За да отбележи рожденния си ден културната организация е подготвила специална програма, която ще направи вечерта на 18 октомври емоционална и запомняща се.

Начало на вечерта ще постави премиерата на спектакъла „Скъперникът” от  Молиер, който е и първият проект, реализиран по програма „Мост на поколенията”. Всеки, който желае да гледа спектакъла, ще може да го направи от 19:30 часа в кино-театър „Освобождение”. 

След това вечерта ще продължи със специално парти в клуб "Червило", организирано за всички курсисти и приятели на МОНТФИЗ.

Няма да издадем какви изненади са подготвили организаторите за всички членове на голямото семейство на МОНТФИЗ, но обещаваме, че вечерта ще бъде специална!
 
Пожелаваме на рожденика още дълги години творческо вдъхновение, упоритост и безброй успехи във всяко едно начинание и искрено благодарим на всички „виновници” МОНТФИЗ днес да е това, което е!
 
 
Честит Рожден Ден, МОНТФИЗ!!!