Младежки актьорски школи

Младежки актьорски школи!

Записванията вече започнаха!

Запиши се до 9 ноември и ползвай 10% отстъпка за първите три месеца!

Местата са ограничени!

 

Възрастова граница: 14-25 години.

Записването става на тел. 089 444 44 06 всеки ден от 10:30 до 19:30 часа.

Школата стартира на 11 ноември. Репетициите се провеждат всяка събота и неделя от 13:30 до 16:45 часа в betahaus (Лозенец, виж на картата).

Група работи по общо 26 астрономически часа на месец. Месечната такса е 96 лева.

При записване до 9 ноември и предплащане на първите три месеца, общата сума е 259 лева, вместо 288!

За записване и повече информация: 089 444 44 06, schools@montfiz.com

 

Обучението е разделено в две нива - първото продължава четири месеца, а второто - пет. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от етюди и упражнения. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от комедии на Шекспир.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и през следващата учебна година, след завършване на второ ниво, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

Правят се разнообразни упражнения за внимание, за концентрация, партньорство, въображение, творческо мислене, дишане, глас, говор, поведение на тялото и т.н.

Паралелно с упражненията през първото ниво се работи върху етюди, а през второто - откъси от комедиите на Шекспир.

В рамките на обучението младежите ще усвоят практическото прилагане на основните принципи на актьорското майсторство на сцена.