Mладежка актьорска школа! Нови групи!

 

Три месеца младежка актьорска школа само за 215 лева!

Или един месец за 96 лева!

 

Запиши се до 17 април на телефон 088 960 94 57 и се възползвай от нашето специално предложение! Можеш да го направиш всеки ден (включително събота и неделя) от 10:00 до 19:00 часа.

Школата стартира на 17 април (събота). При записване до 17 април цената за три месеца е само 215 лева!

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 96 лева месечно, или общо 288 лева за първите три месеца. Възползвай се от предложението ни до 17 април и ползвай над 25% отстъпка!

В цената е включено обучение за периода 17 април - 4 юли 2021 г. - три учебни месеца - по 8 занятия месечно (общо 24 занятия). Продължителността на едно занятие е 3 часа и 15 минути.

 

В залите и по време на занятията се спазват всички въведени мерки във връзка с COVID-19.

 

Репетициите се провеждат всяка събота и неделя от 13:30 до 16:45 ч. в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата). 

 

Местата в групите са ограничени и записванията приключват при попълването на максималния брой курсисти!

Възрастова граница: 13-25 години.

За записване и повече информация: 088 960 94 57, montfizsofia@gmail.com

 


Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и индивидуални текстове. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

 

___________________________________________________________

Вижте също:

Детски актьорски школи

 

Актьорско майсторство 26+