Медиите за нас

Бъдещи артисти

Разговор със Слав Бойчев, директор на актьорски школи МОНТФИЗ, до колко е важна предварителната подготовка. Според него обща подготовка със сигурност увеличава шансовете - 50 на 50 талант и работа при кандидат-студентите, от там нататък 90 на 10 в полза на работата.

виж повече


Aктьори от „Под прикритие” и „Седем часа разлика” правят уъркшопи във Велинград

автор: Кафене.бг

За първа година мрежата от актьорски, танцови, вокални школи и арт ателиета МОНТФИЗ организира зимен арт фестивал - Winter Art Fest 2013, който ще се проведе от 3-ти до 6-ти януари във Велинград.

виж повече


Джаро от "Под прикритие" ще преподава актьорско майсторство във Велинград

автор: fakti.bg

Известните Михаил Билалов, Пенко Господинов и Юрий Ангелов ще преподават актьорско майсторство по време на Winter Art Fest 2013. За първа година мрежата от актьорски, танцови, вокални школи и арт ателиета МОНТФИЗ организира този зимен арт фестивал, който ще се проведе от 3 до 6 януари в курортния град.

виж повече

  


Късното шоу "Денис и приятели" по БНТ 1 - гост в предаването - основателят и директор на МОНТФИЗ - Слав Бойчев

Слав Бойчев разказва за Програма "Мост на поколенията" и премиерата на комедията "Скъперникът". За създаването на МОНТФИЗ в едно мазе в Шумен. И за предстоящия прием в Школи МОНТФИЗ през ноември 2012 г.

виж видеото


Башар Рахал преподава тънкости пред камерата

автор: fakti.bg

Башар Рахал, известен и като Лошия от сериала „Стъклен дом“, става художествен ръководител на млади актьори по тънкостите на играта пред камера и на сцена в Актьорски школи МОНТФИЗ.

виж още

 

 


 

 Aктьорски школи MОНТФИЗ – ракурс към Арт Фест Созопол 2012

автор: Public-Republic

публикувана: 3.10.2012 г.

Лятото отмина – отмина времето за почивка и пътешествия, за морски приключения и лятно вдъхновение. С нови сили, с нови творчески импулси, с нова мъдрост започва новият сезон и за МОНТФИЗ.

Сега, в началото на учебната година, ще хвърлим поглед и към отминалото лято – всяко ново начало отваря нови възможности, но претворява и натрупания опит.

 виж още


  

"На училище": Школи по актьорско майсторство преподават живот

Статия за Школи МОНТФИЗ

автор: dnevnik.bg

публикувана: 28.09.2012 г.

Той седи срещу мен усмихнат, жизнерадостен и разказва как те са променили живота му.
"Те" са преподавателите, а "той" е Валентин на 19 години, завършил курсист в школите МОНТФИЗ. виж още