Марион Дърова – HOUSE, RAGGA Dancehall & MEDLEY Choreography

HOUSE - Aко решите да влезнете в House часа на Марион се настройте за бърз ритъм, много подскачане и очистващо забавление. Ако слушате House музика и искате да научите някои стъпки - този час е за Вас! Ако искате просто да се изпотите здраво, то не се колебайте-отново, това е Вашият стил!

MEDLEY Choreography - Това е двоен час, предназначен за работа върху хореграфия. Стилово е разнообразен, тъй като всяка от хореографиите следва специфичността на песента, по която се работи. Ще разпознаете стъпки от Хип Хоп, степ, джаз, фънк, брейк и много други... най-oбщо: това е неповторимият стил на Марион.

RAGGA DANCEHALL e стил в танците, който се появява като необходимост за съответния стил музика. Тя е подстил на регето и се заражда в Ямайка през 70те и 80те години на миналия век. Типично за Ragga-та е удрянето, акцентирането във вокалите, навлизането на електронни елементи в инструментала , както и Хип Хоп елементи. Ragga Dancehall стила при ямайците се подразбира най-вече като bootyshaking-състезание между жените в дискотеките. Когато Ragga Dancehall навлиза в Европа музиката и танците взаимстват все повече от Хип Хоп-а и обогатяват своята стилизация.