N.A.S.O & BUGS ще правят всяка вечер хип-хоп партитата на МОНТФИЗ Арт Фест 2012 в Созопол от 21 до 29 юли

         

          По време на мащабното лятно събитие участниците във Фестивала ще се радват не само на разнообразни ежедневни уъркшопи, но и на три различни вида партита, които ще се случват паралелно всяка вечер в три клуба в Созопол.

           Универсалните партита ще са в бар "Малката текила", салса партитата в бар "ХЕДОН", а хип-хоп партитата, които ще се водят от N.A S.O & BUGS, ще бъдат в бар „Сънсет Бийч”.

          Зад артистичните псевдоними N.A.S.O и BUGS се крият на пръв поглед двама несъвместими по своето основно занимание градски герои – Атанас Георгиев и Даниел Цачев. Първия – мулти инструменталист, артист изпълнител, DJ и музикален продуцент на Румънеца и Енчев, автор на хитови парчета за множество популярни имена от българската поп и хип-хоп сцена, втория – един от най-талантливите и търсени родни фризьори, известен с нестандартния си и оригинален подход на работа. Събира ги общата им музикална страст към черната музика – рап, хип хоп, соул, фънк и R&B. Както почти всички хубави неща в живота, началото на творческия тандем е поставено съвсем случайно преди повече от три години, когато на софийската клубна сцена изгрява звездата на една от най-култовите поредици нощни партита – Sex N Groove. Година по-късно момчетата вече са част от задължителния списък с DJ артисти на най-популярния клуб в България YALTA със своето THE BLACKBERRY

PARTY, което едновременно съчетава класическите олд скуул бийтове с последните тенденции в жанра. Лято 2012 се очертава като най-успешния сезон в музикалната кариера на дуото – редом с множеството участия в страната и чужбина, N.A.S.O и BUGS са resident DJ на най-посещаваното парти в столицата MONSTER HIP HOP POOL PARTY.

          В рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2012 в Созопол N.A S.O & BUGS ще радват всяка вечер любителите на този стил в бар “Sunset Beach”.

 

         Повече за МОНТФИЗ Арт Фест 2012, Созопол, 21-29 юли, можете да откриете тук:

http://www.facebook.com/events/347106391978030/