И Филип Аврамов се включва в МОНТФИЗ Арт Фест 2012

Известният с ролите си в „Домашен арест”, „Кецове” и „Писмо до Америка” актьор също се включва
като преподавател с уъркшопи по актьорско майсторство в рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2012 от 21 до 29 юли в Созопол.
 
Буквално денонощие след като съобщихме, че към звездната компания ръководители на актьорски уъркшопи – Иван Бърнев, Мария Сапунджиева, Деян Донков, се включва и Калин Сърменов, бързаме да издадем следващата приятна новина за всички, които са решили да посетят нашия Фестивал – актьорът Филип Аврамов също идва на МОНТФИЗ Арт Фест, където в продължение на няколко дни ще учи на актьорско майсторство посетителите на Фестивала.
 
„Много се радвам, че ще се срещна с млади хора, запалени по изкуството. Ще ми бъде изключително интересно. Нямам търпение Фестивалът да започне.” – коментира Филип Аврамов.
 
До началото на събитието остават осем дни. Обещаваме ви, че тепърва предстоят още изненади.
 
МОНТФИЗ Арт Фест е мащабен форум на изкуствата, който предлага на своите участници девет дни на морето в Созопол и ежедневни разнообразни уъркшопи по актьорско майсторство, поп & рок пеене, салса, кизомба, хип-хоп, зумба, български народни танци, кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ и много други.
 
Участниците във Фестивала ще имат удоволствието да се учат от имена като Иван Бърнев, Мария Сапунджиева, Филип Аврамов, Етиен Леви, Калин Сърменов, проф. Снежина Танковска, Деян Донков, Георги Енчев – GOOSH, Виктория Михова – Goldy, Костадин Костадинов – Коста и много други.
 
Участниците вече надхвърлят 200 души. Записванията за участие ще продължават до самото начало на Фестивала, както и на място – по време на събитието.