Кизомба - нов курс за начинаещи с Иван и Жени

Дата и час на провеждане: 
Вторник, 2 Октомври, 2018 - 19:15
 
В началото на есента и на танцов сезон 2018/2019 ви каним да се потопите в света на социалните танци и да се запознаете с кизомба в новия ускорен курс за начинаещи в Танцов център МОНТФИЗ! Ваши инструктори ще бъдат Иван и Жени от екипът на KizombaHolics BG, които преподават от 4 години години кизомба, семба и ърбан кизомба!  

Кизомба е един от най-бързо развиващите се социални танци в Европа през последното десетилетие и набира все по-голяма популярност и у нас. Танцува се по двойки, но не е задължително да имате партньор за да посещавате уроци и партита. Танцът носи уникално усещане на доверие и свързаност с партньора, дава възможност за пълна свобода и импровизация на кавалера, разкрива женствеността и грацията на дамата и е неизчерпаем източник на вдъхновение за всички нас - "докоснатите" от енергията на тази прекрасна музика и танц! 

Уроците започват на 02.10.2018 г. и ще се провеждат всеки вторник и петък от 19:15ч.. Групата ще е с ускорен характер и продължителност от 3 месеца, през които ще бъдат покрити всички основни стъпки и фигури и някои по-сложни техни вариации. 

За да се усвоят добре основите на танца, препоръчваме редовно посещение на уроците и да сте се присединили към курса не по-късно от 23-ти октомври.

 
ГРАФИК:
- вторник и петък от 19:15 до 20:15
ЦЕНИ:
- 9 лв за еднократно посещение
- 70 лв за карта за 10 посещения
- безплатно с карти Multisport и Sodexo Sportpass

*** Важно ***
Тъй като кизомба се танцува в двойка и в близък хват, задължително е да се спазва необходимата хигиена (свеж вид, чисти обувки и облекло) и да се уважава личното пространство на всеки един от партньорите по време на урока.

За контакти:
+359 884 791 667 (Жени) / + 359 885 060 559 (Иван)

 
Допълнителна информация за събитието може да намерите ТУК!
Адрес: 
Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София)
гр. София, Зона Б5, ъгъла на ул. "Партений Нишавски" и "Българска Морава", Бизнес Център "Блу Палас", ет. 2

KizombaHolics BG
FB: www.facebook.com/KizombaHolicsBG
e-mail: info@kizombaholicsbg.com