Курсове по ТВОРЧЕСКО ПИСАНЕ – нови групи от март!

Дата и час на провеждане: 
Събота, 10 Март, 2012 - 10:00

В началото на март 2012-та година стартират
НОВИ ГРУПИ на курсовете по
ТВОРЧЕСКО ПИСАНЕ в МОНТФИЗ

Ако писането е най-добрият начин да изразявате себе си, ако споделянето с листа е уникален момент от ежедневието, в който нямате търпение да се потапяте отново и отново и не усещате как губите представа за времето, потънали в любимото си занимание, то тогава сте намерили своите съмишленици в групите по ТВОРЧЕСКО ПИСАНЕ на МОНТФИЗ!

Курс „Писателят като Актьор” (над 22 години)
Курс „Творческо писане” (над 16 години)
Курс „Писането – удоволствие” (две възрастови групи: 9 до 12 и 13 до 19 години)

Курс “Писателят като Актьор” се реализира по нестандартна когнитивна методика и е предназначен за бакалаври, които проявяват интерес към писането и актьорското майсторство. Изучават се основните актьорски умения, паралелно с литературните жанрове, като акцентът е върху драмата. Два модула в 180 академични часа, които приключват с реализация на сцена на най-сполучливо написаните откъси.

Занятията се провеждат всяка събота от 15.00 до 19.00 часа в Централния офис на МОНТФИЗ (София, бул. „Цар Освободител” 31, ет. 2)
Преподавател: Мая Кисьова

Курс “Творческо писане” е предназначен за младежи над 16 години и акцентира върху творческото писане в различните литературни жанрове. Развива индивидуалния дух, разширява езиковия хоризонт, култивира модерна кондиция и светоглед. Два модула в 180 академични часа. На финала най-добрите произведения ще бъдат издадени в книжка, съставена и редактирана от самия курс.

Занятията се провеждат всяка неделя от 11.00 до 15.30 часа в Централния офис на МОНТФИЗ (София, бул. „Цар Освободител” 31, ет. 2)
Преподавател: Мая Кисьова

Курс „Писането – удоволствие” се провежда в две възрастови групи – деца (9 до 12 год.) и младежи (13 до 19 год.). Основната цел на курса е да развие въображението и да подпомогне курсистите в работата им в училище по Български език и Литература чрез ненатрапчив и игрови метод. Децата и младежите ще имат възможността свободно да упражняват творческото си мислене и същевременно да усвояват знанията, които са необходими за училище, но с много повече свобода и удоволствие.
Преподавател: Силвия Димитрова

НАЧАЛО на курсовете: 10 март 2012 г.

МЯСТО: МОНТФИЗ, Централен офис (София, бул. „Цар Освободител” 31, ет. 2)
Занятията се провеждат два пъти седмично – събота и неделя.

ЗАПИСВАНЕ: До 9 март, на място, всеки работен ден от 10.00 до 18.00 часа или на телефон 089 911 82 52.

e-mail: schools@montfiz.com
www.montfiz.com

Очакваме ви!