ПАРТИ "9 ГОДИНИ МОНТФИЗ"

Дата и час на провеждане: 
Събота, 20 Ноември, 2010 - 20:00

 

 

 

 

 

 

 

Деветият рожден ден на школи МОНТФИЗ бе отбелязан с пищно тържество на 20 ноември. Над 130 курсисти, преподаватели и приятели на МОНТФИЗ присъстваха на партито в събота вечер. За място на събитието бе избран четвъртият етаж на изискания Флоримонт експо център, от който се открива невероятна панорама към Витоша. Домакините се бяха погрижили за чудесната обстановка и отлично обслужване. Празникът събра на едно място групи от Актьорските школи, "MONTFIZ Soul & Body Center", гости от школите вьв Варна и Шумен, преподаватели и ммного приятели на МОНТФИЗ.

Вечерта бе открита от музикантите Румен Спасов и Даниела Пенева с изпълнение на живо. След това партито премина през вълна от латино музика, поп хитове и караоке изпълнения. Но не липсваха и изненадите. За първи път, чрез атрактивна импровизация, бе представен предстоящият за откриване курс по ударни инструменти в МОНТФИЗ. Гостите на тържеството имаха възможност да посвирят на екзотичните бонгоси, маракаси, конги и дайрета. В латино вълната се включиха и танцьорите от школата по Салса, които въвлякоха в страстня танц почи цялата зала. По време на купона не липсваха и аткрактивни танцови и вокални изпълнения, както и традиционни български хора.

В разгара на вечерта бе поднесена и празничната торта. Управителят на МОНТФИЗ - г-н Слав Бойчев - пожела на гостите на тържеството още много поводи за радост и гордост, като и многобройни приятели и курсисти на най- голямата културна корпорация в страната. Свещите върху кулинароното изкушение с логото на МОНТФИЗ затрудниха курсистите. Но за сметка на това консумацията на тортата премина светкавично.

Партито забавлява празнуващите до късните часове на нощта, след което бе продължено в елитен столичен пиано бар.

Школи МОНТФИЗ благодарят за чудесната атмосфера  на всички гости на тържеството. Очакваме още много поводи за срещи и радост. Успехи!