10 души от МОНТФИЗ са приети тази година в НАТФИЗ!

10 души от общо 19 кандидат-студента - възпитаници на Школи МОНТФИЗ са приети тази година в НАТФИЗ "Кр. Сарафов"!

Повече от половината възпитаници на Актьорските школи на МОНТФИЗ, които се явиха на кандидатстудентските изпити в НАТФИЗ, са приети! На 15 септември първокурсниците ще получат студентските си книжки на тържественото откриване на учебната 2012/2013 година в Академията.
 

Екипът ни се гордее с:

Аделина Томова, Надя Керанова (курсисти в майсторски клас с худ. р-л Слав Бойчев) и Александър Караколев (курсист в група с худ. р-ли Димитър Димитров и Йордан Славейков) - приети в клас "Актьорство за драматичен театър" с худ. р-л проф. Снежина Танковска!

Джулия Бочева (група с худ. р-л Слав Бойчев) и Мартин Петрушев (група с худ. р-ли Димитър Димитров и Йордан Славейков) - приети в клас "Актьорство за драматичен театър" с худ. р-л проф. Стефан Данаилов!

Дина Маркова (група с худ. р-л Мария Сапунджиева) - приета в клас "Режисура за драматичен театър" с худ. р-л проф. Снежина Танковска!

Виктория Караколева (група с худ. р-л Слав Бойчев) - приета в клас "Филмова и телевизионна режисура"!

Живко Гущеров и Петромил Денев (група с худ. р-ли Димитър Димитров и Йордан Славейков) - приети в клас "Актьорство за куклен театър" с худ. р-л проф. Жени Пашова!

Александра Йотковска (група с худ. р-ли Димитър Димитров и Йордан Славейков) - приета в клас "Сценичен и и екранен дизайн" с худ. р-л доц. Невяна Кавалджиева!

Пожелаваме на всички вас щастлив и успешен път! Бъдете здрави, бъдете творци и не забравяйте, че семето на таланта има нужда от почва на постоянство и ежедневно поливане с труд! За нас е удоволствие да ви наречем колеги!

На добър път!

14.09.2012 г.
МОНТФИЗ