Една година младежка актьорска школа само за 350 лева!

Записванията за Сезон 2019/2020 вече започнаха!

Колкото по-рано се включите, толкова по-ниска ще бъде цената за Вас!

 

Една година младежка актьорска школа само за 350 лева!

 

Или три месеца само за 180 лева!

 

Запиши се до 9 август на телефон 089 444 44 06 и се възползвай от нашето специално предложение!

Школата стартира на 14 септември (събота). При записване до 9 август цената за една учебна година (10 месеца) е само 350 лева общо!

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 96 лева месечно, или общо 960 лева за годината. Възползвай се от предложението ни до 9 август и ползвай над 60% отстъпка!

В цената е включено обучение за периода септември 2019 - юни 2020 г. - десет учебни месеца - по 8 занятия месечно (общо 80 занятия). Продължителността на едно занятие е 3 часа и 15 минути.

Репетициите се провеждат всяка събота и неделя в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата).

 

Местата в групите са ограничени и записванията приключват при попълването на максималния брой курсисти!

Възрастова граница: 13-25 години.

За записване и повече информация: 089 444 44 06, schools@montfiz.com


 

Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и индивидуални текстове. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.