Два месеца младежка актьорска школа само за 185 лева!

 

НОВИ ГРУПИ от МАЙ!

Колкото по-рано се включиш, толкова по-ниска ще бъде цената за теб!

Местата са ограничени!

 

Два месеца младежка актьорска школа само за 185 лева!

 

Запиши се до 21 май на телефон 088 960 94 57 и се възползвай от нашето специално предложение! Можеш да се обадиш всеки ден от понеделник до неделя, включително почивните и празничните дни, от 9:30 до 21:00 часа!

 

Групата стартира на 22 май. При записване до 21 май цената за два месеца е само 185 лева, вместо 210!

 

Възползвай се от предложението ни до 21 май и ползвай 12% отстъпка!


В цената е включено обучение за периода 22 май - 10 юли 2022 г. - 2 учебни месеца* по 8 занятия месечно: общо 16 занятия. Продължителността на едно занятие е 3 часа и 15 минути. *Един учебен месец се равнява на четири уикенда.

 

Репетициите започват на 22 май и се провеждат всяка събота и неделя от 13:30 до 16:45 ч. в МОНТФИЗ, Филиал Б (до метростанция "Опълченска", изходът откъм сградата на "Лукойл", виж на картата).

 

 

Местата в групите са ограничени и записванията приключват при попълването на максималния брой курсисти!

Възрастова граница: 13-20 години.

За записване и повече информация: 088 960 94 57, montfizsofia@gmail.com


Основното обучение е разделено в две нива - всяко с продължителност по пет месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на продукция от упражнения, етюди и индивидуални текстове. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и след завършване на основните две нива, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни пиеси.

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на младежите свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

___________________________________________________________

Вижте също:

Детски актьорски школи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 и 

Актьорско майсторство 21+