Два месеца детска актьорска школа само за 134 лева!

Два месеца детска актьорска школа само за 134 лева!

Запиши детето си до 29 март на телефон 089 444 44 06 и се възползвай от нашето специално предложение!

 

Възрастова граница: 8-12 години

Репетициите се провеждат всяка събота от 13:30 до 17:30 часа в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата).

 

Групата стартира на 6 април (събота).

 

При записване до 29 март цената за първите два месеца е само 134 лева общо.

Възможно е и заплащане месец за месец, но тогава таксата е 84 лева месечно, или общо 168 лева за двата месеца. Възползвай се от предложението ни до 29 март и ползвай над 20% отстъпка!  

В цената е включено обучение за месеците април и май 2019 г.

 

Местата в групите са ограничени и записванията за съответната група приключват при попълването на максималния брой курсисти!

За записване и повече информация: 089 444 44 06, schools@montfiz.com


 

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на децата свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на игри, упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

Правят се разнообразни упражнения за внимание, за концентрация, партньорство, въображение, творческо мислене, дишане, глас, говор, поведение на тялото и т.н.

Паралелно с упражненията през първото ниво се работи върху етюди, а през второто - откъси от приказки и детски пиеси.

 

Основното обучение е разделено в две нива, всяко от които с продължителност по 4 месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на открит урок - продукция от етюди и упражнения. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от приказки и детски пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.