Детски актьорски школи


Нови групи от ноември! Възможност за избор на група в почивните дни или през седмицата!

Записванията вече започнаха!

Запиши детето си до 9 ноември и ползвай 10% отстъпка за първите три месеца!

Местата са ограничени!

Записването става на тел. 089 444 44 06 всеки ден от 10:30 до 19:30 часа.

Можете да изберете подходящата за вашите деца група, в зависимост от тяхната възраст и по-удобните дни за репетиции:

1. Група 5-7 години с репетиции през почивните дни: всяка събота и неделя от 10:00 до 12:00 часа в betahaus (Лозенец, виж на картата). Старт на групата: 11 ноември!

2. Група 8-12 години с репетиции през почивните дни: всяка събота от 13:00 до 17:00 часа в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата). Старт на групата: 11 ноември!

3. Група 8-12 години с репетиции през делнични дни: всяка сряда от 14:00 до 18:00 часа в Танцов център МОНТФИЗ (зад МОЛ София, виж на картата). Старт на групата: 15 ноември!


Всяка група работи по общо 16 астрономически часа на месец. Месечната такса е 84 лева.

При записване до 9 ноември и предплащане на първите три месеца, общата сума е 227 лева вместо 252!

 

Целта на обучението е преди всичко развиване на възможностите на децата свободно да изразяват себе си - мислите си, идеите си, емоциите си. Да усвоят практически различни и разнообразни средства за себеизразяване, да развият въображението си и творческото си мислене, да могат спокойно и уверено да представят себе си и идеите си пред аудитория. Да развият социалните си умения и да се научат ефективно и с удоволствие да работят в партньорство и в екип и същевременно да развиват индивидуалността си и да умеят да я интегрират в екипната работа.

Това се постига чрез изцяло практически занимания под формата на игри, упражнения и задачи - както самостоятелни, така и в партньорство, и в група.

Правят се разнообразни упражнения за внимание, за концентрация, партньорство, въображение, творческо мислене, дишане, глас, говор, поведение на тялото и т.н.

Паралелно с упражненията през първото ниво се работи върху етюди, а през второто - откъси от приказки и детски пиеси.

 

Обучението е разделено в две нива, всяко от които с продължителност по 4 месеца. В края на първото ниво се осъществява първата среща на курсистите с публика - под формата на открит урок - продукция от етюди и упражнения. В края на второ ниво курсистите вече ще покажат пред публика откъси от приказки и детски пиеси.

След завършване на всяко ниво младите актьори получават сертификат.

Тези, които искат да продължат развитието си, могат да го направят и през следващата учебна година, след завършване на второ ниво, когато обучението продължава в майсторски клас, в който се подготвят и представят пред публика цялостни детски пиеси.

 

За повече информация и записване: 089 444 44 06, schools@montfiz.com

Актьорски школи МОНТФИЗ