Актьорско майсторство

Милица Гладнишка

Милица Гладнишка е българска актриса и джаз певица. 

Участник е в първия сезон на шоуто "Като две капки вода", във втория сезон е жури, а в сегашния четвърти е ментор по актьорско майсторство.

Популярна е също така от сериала "Етажна собственост", където играе истеричната и властна гюлетласкачка Мими Драмбозова, филма "Кецове", риалити шоуто "Черешката на тортата" и др.

Участва в театралните спектакли "Титанично", "Брачни безумия", "Секс за първи път", "Бягства", за което получава номинация за АСКЕЕР за театрална музика.

Жена на годината за 2012 в класацията на списание "Грация". Носител на награда "Любимец 13".

Има завършен майсторски клас по джаз пеене при Милчо Левиев. Редовно учасва в джаз фестивали като Аполония, Джаз форум и др. Има концерти с Биг бенда на Българското национално радио, с русенска, плевенска, бургаска, пловдивска, старозагорска филхармония и с Военния биг бенд на Стара Загора.

Известна е и с дублажа на множество филми и сериали.

Милица Гладнишка е гласът на телевизия Fox Life. Номинирана е за ИКАР 2017 в категорията "Златен глас" за ролята на Тюлип в дублажа на анимационния филм „Щъркели“.

В рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2017 Милица Гладнишка ще проведе уъркшоп по Актьорско майсторство, който ще се състои от шест занятия по два часа и половина (по едно занятие на ден).

Не е необходима предварителна подготовка, за да се включите в уъркшопа.

Други уъркшопи

Поведение на тялото

проф. д-р Александър Илиев

Актьорско майсторство

Димитър Касабов

Актьорско майсторство

проф. Андрей Толшин (Академия за театрални изкуства, Санкт Петербург)