Актьорско майсторство

проф. Джаред Стайн (University of California, Los Angeles)

Джаред Стайн е преподавател по актьорско майсторство, режисура и драматургия в University of California, Los Angeles (UCLA).

Професор от Югозападния университет в Джорджтаун, Тексас.

Кастинг режисьор в UCLA „Hyper Media Studio”.

Дългогодишен директор на Международната театрална лаборатория „Леон Кац“ (RITL), създадена от него под егидата на Международния театрален институт (ITI).

В рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2017 проф. Джаред Стайн ще проведе уъркшоп по Актьорско майсторство, който ще се състои от шест занятия по два часа и половина (по едно занятие на ден).

Не е необходима предварителна подготовка, за да се включите в уъркшопа.

Записвайки се за участие вие ще имате възможността да посещавате неограничено както уъркшите по Актьорско майсторство на Джаред Стайн, така и тези на Андрей Толшин (преподавател в Академия за театрални изкуства, Санкт Петербург), Милица Гладнишка, Димитър Касабов! Също и уъркшопите по Въздействаща комуникация с Милена Хаджииванова, Поведение на тялото с Александър Илиев, Творческо писане с Росен Карамфилов и Обучението за подготовка и кандидатстване по евро проекти с Таня Илиева!

Ако имате деца под 12 години, за тях са осигурени целодневни занимания по актьорско майсторство, художествено слово, сценично движение и ритмика. В програмата им ще бъдат включени и много развлекателни игри и почивки. През целия ден с тях ще бъдат преподаватели и координатор, за да можете вие, техните родители, да посещавате уъркшопите, които предпочитате.

Ако сте кандидат-студент и ви предстои кандидатстване в академия, университет или колеж с актьорска специалност, можете да посетите Кандидатстудентските консултации по актьорско майсторство с проф. Пламен Марков и Мирослава Гоговска, асистент на проф. Ивайло Христов, които приемат наесен актьорски класове в НАТФИЗ!

Със записването си вие си осигурявате свободен неограничен достъп до всичко това!

Потопете се в осемдневното пътешествие в света на самоусъвършенстването! МОНТФИЗ Арт Фест 2017, Созопол, 30 юли - 6 август!