Явор Бахаров също се включва в екипа на МОНТФИЗ Арт Фест 2014!

Актьорът Явор Бахаров също ще проведе уъркшоп по актьорско майсторство на тазгодишното издание на МОНТФИЗ Арт Фест в Созопол от 27 юли до 3 август!

Наред с проф. Маргарита Младенова, проф. Здравко Митков, проф. д-р Атанас Атанасов, Койна Русева, Башар Рахал, Леонид Йовчев, британския актьор Крис Донъли, американската актриса Алексис Флойд, писателя Георги Господинов, композитора Асен Аврамов, Явор Бахаров също се включва в програмата на МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август със собствен уъркшоп по актьорско майсторство, в който ще обучава на актьорство всички, които са се записали за участие във Фестивала.

До началото на Фестивала остават малко над 20 дни, а организаторите продължават да ни изненадват с нови и нови прекрасни попадения в тазгодишната програма на Фестивала. По-интересното е, че се готвят и още изненади, които ще бъдат оповестени в следващите дни.

В МОНТФИЗ Арт Фест 2014 могат да се включат всички желаещи да изкарат 8 дни на море в Созопол в разгара на летния сезон, съчетано с невероятната възможност за трениране на креативността, благодарение на практическите тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, ритмика, танци, творческо писане и др., ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози от страната и чужбина и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които тепърва решават да направят първата си крачка в заниманията с изкуство. 

В програмата на Фестивала са включени и кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ, които ще бъдат ръководени пряко от преподавателите, които ще приемат класове в НАТФИЗ през учебната 2014/2015 година.

Организаторите на Фестивала са помислили и за най-малките - в богатата програма от практически тренинги са включени и специални уъркшопи за деца от 8 до 13 годишна възраст.

Можете да се запишете за участие в МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август на страницата на Фестивала в интернет

 

Публикации

Актьорски школи МОНТФИЗ, прослушване, Антон Угринов, проф. д-р Атанас Атанасов, Модерен театър, НАТФИЗ, Александър Хаджиангелов

Проф. д-р Атанас Атанасов също ще присъства на прослушването за новата младежка школа в МОНТФИЗ!

Проф. д-р Атанас Атанасов ще бъде част от комисията на прослушването за приема на новата младежка актьорска школа в МОНТФИЗ, който ще се състои на 15 ноември 2014 г. на голяма сцена в Модерен театър в София.

Фестивали, МОНТФИЗ

Излязоха новите промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ

Специални промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ,

валидни само за курсисти на МОНТФИЗ или участници в предишните фестивали на МОНТФИЗ

Скъпи приятели,

Резултатите от кандидатстудентските изпити за най-желаната специалност в НАТФИЗ

Резултатите от кандидатстудентските изпити за най-желаната специалност в НАТФИЗ!

38 души преминаха успешно последния трети кръг.

От тях 7 души са възпитаници на Школи МОНТФИЗ.

13 души от успешно преминалите 38 са от кандидатстудентските консултации за НАТФИЗ, които се проведоха на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 в Созопол от 27 юли до 3 август!
Това е повече от една трета!