Проф. Маргарита Младенова за фестивалите на МОНТФИЗ

Професор Маргарита Младенова ще проведе шестдневни кандидатстудентски консултации за прием в специалността Актьорство за драматичен театър в НАТФИЗ в рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 от 27 юли до 3 август в Созопол.

Ето какво споделя проф. Маргарита Младенова за фестивалите на МОНТФИЗ:

Видеото е заснето на финала на проведения през януари във Велинград Winter Art Fest, също организиран от МОНТФИЗ, на който проф. Маргарита Младенова проведе уъркшоп по Актьорско майсторство с участниците във Фестивала на тема "Дългият път към думата".

"Изпитвам чиста радост от работата си във Феста и отнасям тайната, че учителят също непрестанно се учи. Благодаря и на добър час на момчетата и момичетата!" - това бяха думите, които проф. Младенова написа в Книгата на приятелството на МОНТФИЗ минути след края на Зимния фест.

През септември 2014 г. проф. Маргарита Младенова ще приеме нови класове в специалностите "Актьорство за драматичен театър" и "Режисура за драматичен театър" в НАТФИЗ "Кр. Сарафов".

По тази причина на МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август проф. Маргарита Младенова ще проведе шестдневни кандидатстудентски консултации за всички, на които предстои кандидатстване в НАТФИЗ през есента.

Кандидат-студентите трябва да са подготвили своите кандидатстудентски материали. По време на шестдневните консултации кандидат-студентите ще представят пред проф. Младенова своите материали и заедно с нея ще работят практически върху тях.

За да се включите в кандидатстудентските консултации за НАТФИЗ, трябва да се запишете за участие в МОНТФИЗ Арт Фест 2014. Можете да го направите на страницата на Фестивала в интернет: http://www.artfest.montfiz.com

Вижте цялото интервю с проф. Маргарита Младенова:

Публикации

Актьорски школи МОНТФИЗ, прослушване, Антон Угринов, проф. д-р Атанас Атанасов, Модерен театър, НАТФИЗ, Александър Хаджиангелов

Проф. д-р Атанас Атанасов също ще присъства на прослушването за новата младежка школа в МОНТФИЗ!

Проф. д-р Атанас Атанасов ще бъде част от комисията на прослушването за приема на новата младежка актьорска школа в МОНТФИЗ, който ще се състои на 15 ноември 2014 г. на голяма сцена в Модерен театър в София.

Фестивали, МОНТФИЗ

Излязоха новите промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ

Специални промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ,

валидни само за курсисти на МОНТФИЗ или участници в предишните фестивали на МОНТФИЗ

Скъпи приятели,

Резултатите от кандидатстудентските изпити за най-желаната специалност в НАТФИЗ

Резултатите от кандидатстудентските изпити за най-желаната специалност в НАТФИЗ!

38 души преминаха успешно последния трети кръг.

От тях 7 души са възпитаници на Школи МОНТФИЗ.

13 души от успешно преминалите 38 са от кандидатстудентските консултации за НАТФИЗ, които се проведоха на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 в Созопол от 27 юли до 3 август!
Това е повече от една трета!