КОЙ! е следващият?

Или КОИ са следващите?

Може би си помислихте, че вече всички, от които ще можете да се учите, са обявени? 

Е, ще ви зарадваме - тепърва предстои да научите още доста, доста изненади!

До момента е ясно, че уъркшопи в рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 от 27 юли до 3 август в Созопол ще водят американската актриса Алексис Флойд, британският актьор Крис Донъли, познатите на всички проф. Атанас Атанасов, Койна Русева, Леонид Йовчев, писателят Георги Господинов, композиторът Асен Аврамов, носителят на три рекорда, вписани в Книгата на Гинес - доц. д-р Александър Илиев, д-р Десислава Стойчева, д-р Ралица Ковачева-Бежан, Владислав Виолинов, Мая Кисьова, Ана Митева, Димитър Касабов, Йордан Славейков....

Ясно е също така, че шестдневни кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ в рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 ще водят проф. Маргарита Младенова, проф. Здравко Митков, проф. д.и.н. Камелия Николова и доц. д-р Александър Илиев!

Доста пълна програма, нали така? Как да не си помислиш, че повече няма накъде!

Е, да, но все пак - става въпрос за фестивал на МОНТФИЗ. Което само по себе си означава - няма как просто да се спре до тук!

Накратко - в следващите няколко дни ще ви разкрием поне още три нови уъркшопа, които ще бъдат включени в програмата на МОНТФИЗ Арт Фест 2014!

И, уверяваме ви, вече съвсем няма да е лесно да запазите спокойствие до началото на Фестивала!

 

Така и така ще трябва да се чака, предлагаме ви да направим игра! Изпратете предположения - КОИ ще бъдат ръководителите на новите уъркшопи, които ще бъдат включени в програмата на МОНТФИЗ Арт Фест 2014!

Можете да изпращате вашите предположения във формата ни за контакт

Всички, които познаят, ще спечелят специална награда....

Пишете!

 

За да се запишете за участие в МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август, трябва да се регистрирате в интренет страницата на Фестивала

 

Публикации

Актьорски школи МОНТФИЗ, прослушване, Антон Угринов, проф. д-р Атанас Атанасов, Модерен театър, НАТФИЗ, Александър Хаджиангелов

Проф. д-р Атанас Атанасов също ще присъства на прослушването за новата младежка школа в МОНТФИЗ!

Проф. д-р Атанас Атанасов ще бъде част от комисията на прослушването за приема на новата младежка актьорска школа в МОНТФИЗ, който ще се състои на 15 ноември 2014 г. на голяма сцена в Модерен театър в София.

Фестивали, МОНТФИЗ

Излязоха новите промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ

Специални промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ,

валидни само за курсисти на МОНТФИЗ или участници в предишните фестивали на МОНТФИЗ

Скъпи приятели,

Резултатите от кандидатстудентските изпити за най-желаната специалност в НАТФИЗ

Резултатите от кандидатстудентските изпити за най-желаната специалност в НАТФИЗ!

38 души преминаха успешно последния трети кръг.

От тях 7 души са възпитаници на Школи МОНТФИЗ.

13 души от успешно преминалите 38 са от кандидатстудентските консултации за НАТФИЗ, които се проведоха на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 в Созопол от 27 юли до 3 август!
Това е повече от една трета!