Кастинг уъркшоп

Башар Рахал

Театрален и филмов актьор, снимал е в над 60 филма, включително и много холивудски продукции, заедно със знаменитости като Джон Кюсак, Джъд Лоу, Кейт Бекинсейл, играл е и в едни от най-успешните български филмови и телевизионни продукции - "Стъклен дом", "Дървото на живота", "Корпус за бързо реагиране" и други.

В рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 Башар Рахал ще проведе двудневен уъркшоп, в който участниците ще се учат практически пред камера как да представят най-доброто от себе си в условията на кастинг за филмова или телевизионна продукция. Тези умения рядко се изучават в България, а са от съществена важност за успешната реализация на един актьор. По време на работата си в Холивуд Башар Рахал е посещавал множество уъркшопи по актьорско майсторство, голяма част от които ориентирани пряко към успешното представяне на кастинги.

Участниците в уъркшопа на Башар Рахал в тазгодишния МОНТФИЗ Арт Фест ще имат възможността да почерпят пряко от този опит и да развият уменията си в тази съществено важна за всеки актьор или кандидат-актьор област.

Уъркшопът на Башар Рахал ще се състои от две занятия (на 1-ви и 2-ри август) с продължителност по два часа и половина.

Участници в уъркшопа на Башар Рахал могат да бъдат професионални актьори, студенти от ВУЗ-овете с актьорска специалност или любители, които са посещавали актьорски школи в продължение на минимум две години.

 

За да се включите в уъркшопа на Башар Рахал, трябва да се запишете за участие в МОНТФИЗ Арт Фест 2014. Можете да го направите на страницата на Фестивала в интернет

Като участник в МОНТФИЗ Арт Фест 2014 ще имате възможността неограничено да посещавате всички уъркшопи, кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ и други мероприятия, включени в програмата на Фестивала.

Можете да видите всички уъркшопи и кандидатстудентски консултации, включени в програмата на МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август - тук.

Други уъркшопи

Актьорско майсторство

Владислав Виолинов

Актьорски тренинг

Крис Донъли (Chris Donnelly)

Актьорско майсторство

Проф. д-р Атанас Атанасов

Джаз Танци

Алексис Флойд (Alexis Floyd)

Съвременни актьорски техники

Юдита Урниките (Judita Urnikyte)