Как да се представяме успешно на кастинги с Башар Рахал!

Башар Рахал ще учи любители, студенти от НАТФИЗ и професионални актьори как да се представят успешно на кастинги за филмови и телевизионни продукции!

Това ще се случи на предстоящия МОНТФИЗ Арт Фест 2014 в Созопол от 27 юли до 3 август, за който записванията вече текат!

Башар Рахал ще проведе двудневен уъркшоп, в който участниците ще се учат практически пред камера как да представят най-доброто от себе си в условията на кастинг за филмова или телевизионна продукция. Тези умения рядко се изучават в България, а са от съществена важност за успешната реализация на един актьор. По време на работата си в Холивуд Башар Рахал е посещавал множество уъркшопи по актьорско майсторство, голяма част от които ориентирани пряко към успешното представяне на кастинги.

Участниците в уъркшопа на Башар Рахал в тазгодишния МОНТФИЗ Арт Фест ще имат възможността да почерпят пряко от този опит и да развият уменията си в тази съществено важна за всеки актьор или кандидат-актьор област.

Не само това - всички участници ще имат възможността от 27 юли до 3 август неограничено да посещават уъркшопи по актьорско майсторство с Алексис Флойд (САЩ), Крис Донъли (Великобритания), проф. д-р Атанас АтанасовКойна РусеваЛеонид Йовчев и много други, уъркшопи по творческо писане и мислене с Георги Господиновпо джаз танци с Алексис Флойд (САЩ), по комуникационни и презентационни умения с д-р Десислава Стойчева"Работилница за ритъм и действие" с композитора Асен Аврамовкандидатстудентски консултации за НАТФИЗ с проф. Маргарита Младеновапроф. Здравко Митковпроф. д.и.н. Камелия Николова и доц. д-р Александър Илиев и много, много други!

Организаторите са помислили и за най-малките! Освен изброените уъркшопи в програмата на Фестивала ще бъдат включени и специални уъркшопи за деца - от 6 до 13 години - по актьорско майсторство, сценична реч и правоговор, движение и ритъм, хип-хоп танци.

От екипа на Фестивала обещават, че тепърва предстоят още изненади - в следващите няколко дни ще бъдат оповестени имената и на други актьори от страната и чужбина, които също ще провеждат практически уъркшопи на МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август.

 

За да се включите в прекрасната и многообразна палитра от уъркшопи, трябва да се запишете за участие в МОНТФИЗ Арт Фест 2014. Можете да го направите на страницата на Фестивала в интернет

Като участник в МОНТФИЗ Арт Фест 2014 ще имате възможността неограничено да посещавате всички уъркшопи, кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ и други мероприятия, включени в програмата на Фестивала.

Можете да видите всички уъркшопи и кандидатстудентски консултации, включени в програмата на МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август - тук.

Публикации

Актьорски школи МОНТФИЗ, прослушване, Антон Угринов, проф. д-р Атанас Атанасов, Модерен театър, НАТФИЗ, Александър Хаджиангелов

Проф. д-р Атанас Атанасов също ще присъства на прослушването за новата младежка школа в МОНТФИЗ!

Проф. д-р Атанас Атанасов ще бъде част от комисията на прослушването за приема на новата младежка актьорска школа в МОНТФИЗ, който ще се състои на 15 ноември 2014 г. на голяма сцена в Модерен театър в София.

Фестивали, МОНТФИЗ

Излязоха новите промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ

Специални промоционални цени за фестивалите на МОНТФИЗ,

валидни само за курсисти на МОНТФИЗ или участници в предишните фестивали на МОНТФИЗ

Скъпи приятели,

Резултатите от кандидатстудентските изпити за най-желаната специалност в НАТФИЗ

Резултатите от кандидатстудентските изпити за най-желаната специалност в НАТФИЗ!

38 души преминаха успешно последния трети кръг.

От тях 7 души са възпитаници на Школи МОНТФИЗ.

13 души от успешно преминалите 38 са от кандидатстудентските консултации за НАТФИЗ, които се проведоха на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 в Созопол от 27 юли до 3 август!
Това е повече от една трета!