Джаз Танци

Алексис Флойд (Alexis Floyd)

Американска актриса, певица, танцьор, театрален и танцов педагог, преподавател по актьорско майсторство за музикален театър и джаз танци в Carnegie Mellon University, Питсбърг, Пенсилвания, САЩ.

Алексис Флойд е специализирала музикален театър и модерна биомеханика. Като актриса има участие в множество театрални спектакли, телевизионни и филмови продукции. В областта на танците се занимава с балет, джаз танци, хип-хоп, африкански танци и др. стилове.

В рамките на МОНТФИЗ Арт Фест 2014 Алексис Флойд ще проведе два шестдневни уъркшопа - Актьорски тренинг (шест занятия по два часа и половина) и Джаз танци (шест занятия по час и половина).

За да се включите в актьорския тренинг на Алексис Флойд или в уъркшопа й по джаз танци, трябва да се запишете за участие в МОНТФИЗ Арт Фест 2014. Вижте как

Можете да видите всички уъркшопи и кандидатстудентски консултации, включени в програмата на МОНТФИЗ Арт Фест 2014, Созопол, 27 юли-3 август - тук.

 

МОНТФИЗ

Театрална компания, Актьорски школи, Актьорски курсове, Вокални школи, Танцов център, Школи по творческо писане и мислене, Курсове "Учене през целия живот"

+359 89 911 82 52

www.montfiz.com

Други уъркшопи

Актьорски тренинг

Алексис Флойд (Alexis Floyd)

Сценичен бой и каскади

Доц. д-р Александър Илиев

Актьорство за драматичен театър - НАТФИЗ

Проф. Маргарита Младенова

Творческо писане и мислене

Георги Господинов